Bolt: Zavidim Bejlu na golu Barsi

Najbrži čovek na svetu Jusein Bolt rekao je da bi svaki sprinter voleo da postigne gol kakav je Garet Bejl dao Barseloni u finalu Kupa kralja.

Izvor: JT

Petak, 18.04.2014.

10:59

Default images

Real je u sredu osvojio Kup kralja, pošto je u finalu pobedio Barselonu sa 2:1. Pobedonosni gol postigao je Bejl, pet minuta pre kraja utakmice, kada je dobio loptu na polovini terena i po levoj strani velikom brzinom pretrčao Marka Bartru, stigao pred gol i kroz noge golmana Hosea Manuela Pinta poslao loptu u mrežu.

To je bio sjajan gol. Pokazao je da je fantastično brz pošto je iza sebe ostavio defanzivca, a onda je neverovatno miran poslao loptu golmanu kriz noge“, rekao je Bolt za špansku „Marku“, „Takav gol bi svaki sprinter na svetu želeo da postigne“.

Bolt je svetski i olimpijski šampion na 100 i 200 metara, a takođe je vlasnik svetskih rekorda. Jamajčanin je veliki navijač Mančester junajteda i u više navrata trenirao je sa ’crvenim djavolima’, dok je menadžer legendarnog kluba bio Aleks Ferguson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: