Mata se divio Kantoni, ostvario san

Najskuplji igrač u istoriji Mančester Junajteda, Španac Huan Mata otkrio je pre četiri godine sa 24sata.hr da je veliki navijač "Crvenih đavola".

Izvor: AK

Nedelja, 26.01.2014.

17:52

Default images

Mata je u subotu veče potpisao ugovor sa šampionom Engleske u koji je stigao za rekordnih 37,1 miliona funti.

Španac je naime 2010. godine, kada je sa mladom reprezentacijom gostovao u Varaždinu protiv Hrvatske, potvrdio hrvatskom novinaru da navija za Junajted, nakon što je ovaj video kako uzima dres Erika Kantone i stavlja ga u torbu.

"Da, to je Junajtedov dres. Njihov sam veliki navijač. Želja mi je da jednog zaigram na Old Trafordu", rekao je tada Mata novinaru 24sata.hr.

Mata je tada igrao za Valensiju, u leto 2011. je prešao u Čelsi, ali mu se na kraju ipak ispunila želja i sada je konačno na Old Trafordu.

S obzirom da mu je Kantona očigledno bio uzor, Mata će verovatno u Junajtedu da nosi isti broj kao svojevremeno Francuz, broj 7, koji ima posebno značenja u Mančesteru.

"Sedmicu" su nosili Džordž Best, Brajan Robson, Dejvid Bekam i Kristijano Ronaldo. Junajted od Španca čeka dostojnog naslednika pomenutih velikana sa brojem 7 na leđima. Da li je to Huan Mata?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: