Četvrtak, 28.02.2013.

18:50

Novak: Delpo je fantastičan teniser

Novak Đoković izjavio je da će morati da igra najbolje što ume ako želi da savlada Huana Martina del Potra u polufinalu turnira iz Serije 500 u Dubaiju.

Izvor: SO

Default images

"Del Potro je fantastičan teniser, veoma je snažan i ima vrhunski servis. Voli ovaj teren, igra veoma agresivno i zato ću morati da da budem na svom maksimumu ukoliko želim da prođem u finale“, rekao je Đoković posle ubedljive pobede nad Sepijem (6:0, 6:3).

Del Potro, koji je Novaka savladao na Olimpijskim igrama u Londonu, smatra da ima šansu za plasman u finale.

"Spreman sam, ove nedelje mi forhend i servis sjajno funkcionišu, tako da verujem da je velika šansa preda mnom“, kaže Argentinac pred meč koji je na programu u petak od 14 sati.

Huan Martin del Potro u četvrtfinalu je pobedio Brandsa sa 6:4, 6:2, a ranije ove nedelje žalio se na probleme sa ručnim zglobom, zbog kojih je propustio veći deo 2010. godine. U međusobnim mečevima Novak vodi sa 7-2, a dobio je i prethodni dvoboj na završnom turniru u Londonu.

Del Potro je 2009. godine osvojio US open, u karijeri ukupno ima 14 trofeja, a nedavno je bio najbolji u Roterdamu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: