Šekularac:"Teško je kada nema para"

Legenda Crvene zvezde Dragoslav Šekularac na sebi svojstven način opisao probleme koje imaju crveno-beli i mladi trener Kristić.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Utorak, 17.08.2010.

10:27

Default images

Legendarni Dragoslav Šekularac izjavio je da dolazak iskusnijeg trenera na "Marakanu" ne bi predstavljao garant za prolazak u narednu rundu kvalifikacija za LE i šampionsku titulu.

Popularni "šeki" je u svom stilu "analizirao" probleme crveno-belih, koji su se propisno ispormašivali u Smederevu, gde su na kraju mogli i da izgube:

"Može da dođe i Murinjo u Zvezdu, pa da ispadne u prvom kolu i ne bude šampion.Nema ništa bez dobrog tima.Aca Kristić je dobar "zvezdaš" i ne bi trebalo dozvoliti da pogine na startu. Ni Dostanić, koji je platio ceh nije kriv. Nekada je Zvezda imala 5-6 fantastičnih radnika na terenu, i još toliko majstora.Nema velike Zvezde bez dobrog tima. Mi moramo da se okrenemo učenju i stvaranju fudbalera iz škole" rekao je Šekularac, i dodao da se igrači bore i da želja nije sporna:

"Momci se bore, tu nema zamerki.Nema međutim, kvaliteta da se pobedibez problema u Slovačkoj ili Smederevu. Ova liga nije bauk, biće Zvezda prva ili druga, ali to nije ništa kada se oklizneš u Evropi".

Problemi po Šekularcu postoje od ranije: "Ljudi u rukovodstvu su u problemu zbog grešaka prethodnika. Dug je veliki, u takvoj situaciji nemaš mogućnosti da kupiš adekvatne fudbalere. Sada svi moraju da se ujedine, a ne da "skidaju" glave. Lukić je još kao dete došao u Zvezdu, i ima časne namere, ali mora da shvati da navijači nisu samo na "severu".

Crvena zvezda u 2.kolu domaćeg šampionata gostuje u Inđiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: