Četvrtak, 10.06.2010.

10:56

Najbolji igrač Libije u Partizanu?

Beogradska štampa objavljuje da bi prvak Srbije Partizan mogao da angažuje reprezentativca Lilbije Mohamada Zabiju.

Izvor: B92, sportska štampa

Default images

Fudbaler Al Itihada, kluba koji trenira Miodrag Ješić, standardni je reprezentativac Libije a na 27 utakmica za nacionalni tim postigao je 17 golova. I pre dve godine pominjana je mogućnost da Zabija dođe u Beograd ali je on tada ostao u klubu u kojem je započeo karijeru.

Zabija je rođen 20. marta 1989. godine u Tripoliju.

Pre godinu i po dana 'zaradio je' jednogodišnju suspenziju zbog toga što je napao pomoćnog sudiju na utakmici afričke Lige šampiona, a vratio se na teren ove godine i postigao dva gola u fianlu libijskog Superkupa.

Dolazak libijskog fudbalera zavisi od odlaska Lamina Dijare, koji je odbio ponudu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata a iz Humske za sada nema konkretnih vesti o transferima.
Ponuda poljske Legije za Nemanju Tomića okarakterisana je kao neprihvatljiva, pregovori sa Rasingom iz Santandera oko Petrovića nisu obnovljeni a za sada nema interesovanja za Branu Ilića, Vašingtona, Radosavljevića i Kamberovića koji imaju 'odrešene ruke'.

Razgovor Duška Tošića sa ljudima iz uprave Partizana u sredu nagovestio je angažovanje nekadašnjeg igrača OFK Beograda, Verdera, Portsmuta i Kvins Park Rendžersa. Kako trenutno stvari stoje, Tošić je bliži 'crno-belima' nego 'crveno-belima' ali je prva opcija nekadašnjem reprezentativcu i dalje odlazak u inostranstvo.

Sportski žurnal objavio je da je golman subotičkog Spartaka Milan Jovanić potpisao ugovor sa Vislom iz Krakova ali na zvaničnom sajtu poljskog kluba, za sada, nema informacija o transferu.

Od srede je poznat i plan priprema u Austriji, od 24. juna do 6. jula. Prvak Srbije će igrati četiri kontrolna meča, sa ekipama Leha iz Poznanja (Poljska), Teplica (Češka), Insbruka (Austrija) i Rapida iz Bukurešta (Rumunija).

Peti rival se još traži a moguće je i da će poslednju proveru i predstavljanje pred navijačima u Humskoj 'crno-beli' imati sa sarajevskim Željezničarom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

12 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

8 h

Podeli: