Milan ne odustaje od Fabijana

Očekuje se da potpredsednik fudbalskog kluba Milan Adriano Galijani otputuje naredne nedelje u Sevilju kako bi realizovao transfer napadača Luisa Fabijana.

Izvor: B92, Goal

Subota, 11.07.2009.

17:21

Default images

Pošto je prvobitna ponuda Milana za Fabijana odbijena, očekuje se da će čelnici 'rosonera' izaći sa boljom ponudom i najverovatnije, umesto prvobitnih 14 miliona evra, sada ponuditi negde oko 20 miliona, ne bi li osigurali transfer Brazilca.

Međutim, španski mediji očekuju da će Sevilja u ugovor ubaciti opciju po kojoj bi u slučaju da 'rosoneri' naredne sezone osvoje važne trofeje, poput Lige šampiona ili Serije A, Špancima pripalo dodatnih 4 miliona evra.

Mediji u Italiji spekulišu da će Milan, ukoliko angažuje Fabijana, dozvoliti Andrei Pirlu da napusti ‘San Siro’, vezista bi u tom slučaju dobio odrešene ruke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: