Sergej demantuje: Kežman mi je kao porodica, zajedno do vrha

Fudbaler Lacija Sergej Milinković-Savić demantovao je pisanja Italijana da je odlučio da angažuje portugalskog menadžera Žorža Mendeša umesto Mateje Kežmana.

Izvor: B92, MozzartSport

Sreda, 21.03.2018.

14:29

Sergej demantuje: Kežman mi je kao porodica, zajedno do vrha
Foto: StarSport

Rimski "Il Mesađero" je preneo da će Milinković-Savić u narednom periodu sarađivati sa Mendešom koji bi trebalo da mu završi transfer u Real Madrid vredan 140 miliona evra zbog odličnih odnosa Portugalca sa prvakom Evrope.

"Moram da kažem da nisam promenio menadžera. Mateja Kežman i njegovi partneri su mi kao članovi porodice i naši odnosi bolji su i jači nego ikad. Počeli smo da saradjujemo pre pet godina s ciljem da zajedno dođemo do vrha i na dobrom smo putu", poručio je Milinković-Savić u izjavi portalu Mocartsport.

Pisanje tog lista ranije je demantovao i sportski direktor Lacija Iglji Tare rečima da takvi navodi služe samo da destabilizuju rimski klub u pohodu na ostvarivanje ciljeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: