Ivanović: Lakše se diše

Srpski fudbaler Branislav Ivanović rekao je da je da se nada da je pobeda nad Moldavijom korak ka povratku poverenja navijača u državni tim.

Izvor: MN

Petak, 07.10.2016.

09:50

Ivanović: Lakše se diše
Starsport

„Orlovi“ su u Kišinjevu slavili sa 3:0 u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018, a naredni meč odigraće sa Austrijom u Beogradu u nedelju u 20.45.

Kapiten Srbije postigao je 12 gol u 89. nastupu za najbolji državni tim.

„Odigrali smo koliko je bilo potrebno za pobedu i tri vredna boda. Dobro je da smo imali vremena da malo sačuvamo snagu za naredni meč sa Austrijom. Ulog u tom meču je velik, radi se jednom od derbi mečeva u našoj grupi“, rekao je posle meča u Kišinjevu Branislav Ivanović.

Moldavci su pretili samo u uvodnim minutima.

„Presudio je naš prvi gol. Rasteretili smo se na vreme i sad moramo što pre ovaj meč da zaboravimo. Misli moraju biti usmerene ka Austriji."

To je utakmica u kojoj bi mnogo značila podrška sa tribina.

„Voleo bih da smo u Moldaviji napravili barem mali korak na putu povratka poverenja u reprezentaciju. Na nama je da nastavimo da se borimo i vratimo publiku na tribine. Uglavnom, posle ove pobede malo se lakše diše, a uveren sam da će navijači doći sa prvim pobedama. Ništa lepše ne bi bilo ukoliko bi i naš najveći stadion bio uskoro pun. I ako to ne bude u meču sa Austrijom, mislim da taj dan nije daleko ", poručio je Branislav Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: