"Živeli svi narodi Jugoslavije"

„Živeli svi narodi bivše Jugoslavije. Neka je Bog uz vas“, napisao je Novak Đoković na svom Tviter profilu uz okačenu fotografiju.

Izvor: B92

Utorak, 20.05.2014.

10:29

Default images

Srpski teniser poslao je poruku podrške i Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj koje su takođe pogođene poplavama.

„Srce mi se cepa kada vidim koliko ljudi je evakuisano i ugroženo u Bosni. Preko 950.000!!! Izdržite braćo... Pomoć će stizati iz sveta“, napisao je Đoković.

Novak je u nedelju osvojio turnir Masters serije u Rimu, a celu nagradu donirao je za pomoć ugroženima poplavama u Srbiji. Pored ove donacije, Đoković je i preko svoje Fondacije već skupio 100.000 dolara, ranije uplatio određenu sumu iz ličnih sredstava kako bi pomogao ugroženima.

„Takođe vidim i da je istok Hrvatske pogođen polavama. Iskreno se nadam da vas neće pogoditi u onoj meri koliko Srbiju i Bosnu. Čuvajte se“, dodao je srpski teniser.

Đoković je inače tokom protekle nedelje dao i intervju za ’Vanity Fair’ u kojem je govorio o životu posle tenisa, odnosu sa Nadalom ali i bebi koju očekuje.

B92 je u subotu apelovao na sve sportiste i sportske radnike da pomognu koliko mogu svim ljudima koji su ugroženi u poplavama i kojima je pomoć preko potrebna.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić zahvalio se svim sportistima na pomoći, ali je istakao da je ona i dalje preko potrebna.

Više o tome kako vi možete da pomognete ugroženima pročitajte u posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

145 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: