Nikola Đurđić pauzira 6 meseci!

Nikola Đurđić doživeo je težu povredu kolena, pokidao je prednji ukršteni ligament, zbog čega će morati da pauzira najmanje šest meseci, saznaje B92.

Izvor: AK

Ponedeljak, 12.08.2013.

22:17

Default images

Reprezentativni napadač povredio se već u uvodnim minutima meča svog Grojter Firta i Kajzerslauterna (2:1), u kojem je pobedu domaćinu doneo Ognjen Mudrinski.

Mudrinski je zamenio upravo Đurđića u 17. minutu, a desetak minuta pre kraja doneo je Firtu pobedu. On je bio najviši u skoku posle kornera i glavom savladao golmana rivala.

Đurđić je već u 11. minutu meča dobio jak udarac u koleno za koje se odmah uhvatio. Ustao je i nastavio da igra, ali je samo nekoliko minuta kasnije ponovo pao na leđa uz bolan izraz na licu.



Grojter Firt je jedini tim sa maksimalnim učinkom u Cvajti u prva tri kola, dok je Kajzerslautern, jedan od glavnih favorita za plasman u Bundesligu, doživeo prvi poraz u sezoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: