Aplauz sa Srbiju na treningu

Fudbalski reprezentativci Srbije aplauzom su dočekani na stadionu Maksimir, na treningu pred utakmicu sa Hrvatskom.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 21.03.2013.

18:24

Default images

Trening je za javnost bio otvoren samo prvih 15 minuta, a tokom tog dela prisustvovalo je oko 200 novinara, reportera i drugih gostiju.

Srpski fudbaleri su trening počeli lakim zagrevanjem i trčanjem, zatim su krenuli da rade sa loptom, a nakon toga su okupljeni oko terena morali da napuste stadion.

Selektor Srbije Siniša Mihajlović želeo je da ceo današnji trening bude otvoren kako za novinare, tako i za ostale "ljubitelje fudbala", ali je to zabranila zagrebačka policija zbog bezbednosti.

Tokom dana u Zagrebu se nalazio veliki broj policajaca koji su obezbedjivali kako reprezentaivce, tako i srpske novinare.

Tokom puta, između hotela u kome su smešteni i stadiona, novinari su bili pod velikom policijskom pratnjom, a u trenutku kada je kolona prolazila pored hotela "Šeraton" u centru grada, kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović primetio je autobus sa predstavnicima srpskih medija i mahnuo im.

Utakmica između Hrvatske i Srbije u petom kolu Grupe A za Svetsko prvenstvo 2014. godine igraće se u petak od 18.00 na stadionu Maksimir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: