Nedelja, 16.09.2012.

21:45

SP: 20 medalja za srpski kik boks

Juniorska reprezentacija Srbije u kik boksu osvojila je 20 medalja na šampionatu sveta u Bratislavi.

Izvor: AG

Default images

Srpski juniori i juniorke su u konkurenciji 1600 takmičara iz 60 zemalja osvojili su devet zlatnih, tri srebrne i osam bronzanih odličja.

Prvaci sveta postali su Luka Spremo, Srđan Aleksić, Saida Bukvić, Dragana Sretenović, Aleksandar Konovalov, Dušan Savković, Stefan Anđelković, Ajla Lukač i Milena Švonja.

„Pred polazak u Bratislavu najavljivao sam uspeh, momci i devojke su potvrdili u ringu da je moj optimizam bio sa osnovom. Sve ono što su radili tokom pripremnog perioda na najbolji način su prezentovali u Bratislavi i našoj zemlji doneli 20 medalja. Time su potvrdili visoku klasu srpskog kik boksa“, bio je kratak komentar selektora Nebojše Miloševića.

Do srebra su stigli Nemanja Glišić Obrad Cvijanović i Mihajlo Kecojević, a bronzama su se u Bratislavi okitili Stefan Gavrilović, Jovan Anđelić, Novak Radulović, Radomir Nedeljković, Stevan Dukić, Mladen Čestić, Marko Cvetanović i Miloš Keljanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: