Šimić za B92: Za Partizan i Srbiju

U ponedeljak su proglašeni najbilji pojedinci i najbolji tim protekle sezone u Jelen Superligi, a najbolji golman je čuvar mreže Jagodine Marko Šimić.

Izvor: AK

Ponedeljak, 14.05.2012.

13:52

Default images

Rođeni Valjevac koji je branio za sve mlade selekcije Hrvatske, počastvovan je nagradom koju je dobio, a za B92 je istakao da bi voleo da brani za Partizan i Srbiju.

"Bio sam iznenađen kada sam čuo da su treneri mene izabrali za najboljeg golmana. Jagodina je dobro igrala i zaslužila mesto u Evropi, pa i ja kao deo tog tima ovu nagradu", istakao je Šimić.

Poslednjih dana spekuliše se da će on karijeru da nastavi u Parizanu.

"Nadam se da će se to desiti. Nekoliko timova je u igri, pregovori su počeli, a najverovatnije će to biti Partizan", istakao je za B92 26-godišnji Šimić koji je naravno i kandidat za reprezentativni dres.

"Rođen sam u ovoj zemlji, naravno da bih vodeo da branim za Srbiju, kao i za Partizan", potvrdio je Šimić koji je jedan od retkih igrača u najboljem timu JSL, a da nije član Partizana ili Crvene zvezde.

"Partizan i Zvezda su najbolji timovi u našoj zemlji i normalno je da većina igrača u najboljem timu bude iz njihovih redova. Ali svi mi ostali smo potpuno zalužili ovo mesto", dodao je Šimić.

Šimić je karijeru počeo u mladjim kategorijama zagrebačkog Dinama, a potom je branio za Sesvete i ekipu ZET iz glavnog grada Hrvatske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: