SAF optužen za nedolično ponašanje

Fudbalska asocijacija Engleske optužila je trenera Mančester junajteda Aleksa Fergusona za nedolično ponašanje zbog kritikovanja suđenja Martina Etkinsona.

Izvor: AK

Četvrtak, 03.03.2011.

18:12

Default images

FA razmatra da pokrene disciplinski postupak protiv trenera kluba sa "Old Traforda" koji je kritikovao suđenje Etkinsona posle poraza od Čelsija (2:1) u utorak.

FA je tražio od televizije Mančester junajteda snimak izjave koju je Ferguson dao, ali ta televizija nije obavezna da ustupi snimak.

Čelsi je pobedio lidera prvenstva golom Frenka Lamparda iz jedanaesterca u 79. minutu, a Etkinson je dosudio najstrožu kaznu posle starta Krisa Smolinga na Jurija Žirkova.

Ferguson nije mnogo pričao o penalu, već o tome što sudija minut ranije nije isključio Davida Luiza posle starta nad Vejnom Runijem.

"Želimo poštenog sudiju na utakmicama, ili barem snažnog - a takav nam nije sudio. Moram da kažem, kada sam video ko će suditi utakmicu - uplašio sam se. Plašio sam se najgoreg", rekao je Ferguson za klupsku televiziju.

Ferguson je do sada u nekoliko navrata bio suspendovan i novčano kažnjavan zbog kritikovanja sudija. FA će u petak popodne saopštiti da li će pokrenuti postupak protiv Fergusona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: