B92: Miloš Trifunović u Zvezdi

Kako nezvanično saznaje B92, FK Crvena zvezda postigao je dogovor sa Javorom oko transfera napadača ivanjičkog kluba Miloša Trifunovića u Crvenu zvezdu.

Izvor: B92

Utorak, 29.12.2009.

20:14

Default images

Potpisivanje ugovora sa novim pojačanjem biće obavljeno u sredu, a predstavljanje novog igrača posle novogodišnjih praznika. Trifunović ima 25 godina, visok je 187 centimetara, a prethodno je nastupao za čačanski Borac, Jedinstvo BP i Crvenu zvezdu.

Trifunović je peto pojačanje najtrofejnijeg srpskog kluba u januarskom prelaznom roku, nakon što su ugovore već potpisali Milan Jeremić, Nikola Mikić, Marko Mugoša i Bojan Đorđević.

Zvezda nakon jesenjeg dela šampionata vodi na tabeli Jelen Superlige sa tri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: