Težak poraz Srbije od Poljske

Rukometaši Srbije ubedljivo su poraženi u drugom kolu polufinalne runde SP od Poljske 35:23 (21:7).

Izvor: B92

Nedelja, 25.01.2009.

16:56

Default images

Od samog početka utakmice Poljaci su dominirali na terenu, lako postizali golove, a njihov golman i odbrana još lakše zaustavljali napad Srbije. Poljaci su u nekim momentima imali i 15 golova prednosti, "orlovi" su uspeli da smanje na devet ali više od toga nisu mogli. Ovi porazom Srbija je izgubila sve šanse za plasman u polufinale.

Najefikasniji u reprezentaciji Srbije bio je Momir Ilić sa šest golova, dok je gol manje postigao Marko Vujin (prvi gol postigao u 53. minutu).

U ekipi Poljske najbolji je bio Tomaš Tučinski sa 11 postignutih golova, a Bartoš Jurecki postigao je pet.

Reprezentacija Srbije je u dosadašnjem takmičenju u Grupi II osvojila tri boda, a u toku dana igraju se mečevi Norveška - Nemačka i Danska - Makedonija.

Na Svetskom prvenstvu sutra je dan odmora, a treću utakmicu rukometaši Srbije igraju u utorak od 15.30 protiv Makedonije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

396 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: