Đukić pozvao i Mrdakovića

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.07.2008.

11:04

Default images

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Miroslav Đukić pozvao je napadača kineskog Đijana Miljana Mrdakovića u sastav tima za Olimpijske igre. Mrdaković se već u ponedeljak priključio pripremama nacionalnog tima u Čangčunu i selektor Đukić će na njega računati već na pripremnoj utakmici protiv Kine, koja je na programu u utorak.

26-godišnji Mrdaković, bivši mladi reprezentativac, nastupao je za OFK Beograd, a zatim, između ostalih, i za belgijski Gent, austrijski Salcburg i portugalski Gimaraeš.

Od ove godine je član Đijana, ekipe koju predvodi bivši trener Partizana Ljubiša Tumbaković.

Mrdaković je treći i poslednji 'stariji' igrač u sastavu Đukićevog tima, posle golmana Vladimira Stojkovića i veznog igrača kineskog Šandonga Aleksandra Živkovića.

"Sa izuzetnim zadovoljstvom sam prihvatio poziv selektora Đukića da učestvujem na Olimpijskim igrama. Dosadašnjoj reprezentativnoj karijeri u mlađim kategorijama dodao sam tako i učešće na Olimpijadi, što svakako predstavlja krunu moje dosadašnje karijere. Spreman sam i fizički i psihički i nadam se da ću pomoći u ostvarenju naših rezultatskih očekivanja", rekao je Mrdaković.

Đukić sada na raspolaganju ima 19 igrača, a u utorak bi iz Fife trebalo da sazna status Kačara, Tošića, Đorđevića i Babovića, koji još uvek nisu dobili dozvolu klubova da se priključe reprezentaciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: