Partizan rafalno do drugog mesta

Izvor: Aleksa Gutoviæ

Subota, 26.05.2007.

19:27

Default images

Fudbaleri Partizana pobedili su Mladost iz Apatina 7:1, u poslednjem, 32. kolu Meridijan Superlige. Partizan je tako preskočio Vojvodinu na drugom mestu u ligi, pošto su Novosađani poraženi na gostovanju Bežaniji 3:2. Posle dvogodišnjeg 'rata' na relaciji Uprava – navijači, južna tribina stadiona Partizana bila je prilično puna. Oko 5.000 Grobara svih 90 minuta je navijalo, a trećina vreman poslužila je za, povremeno neukusno, vređanje generalnog sekretara kluba, Žarka Zečevića.

Posle prvog gola igrači Partizana dotrčali su do tribine sa navijačima, a na kraju je grupa navijača stigla do terena i razgrabila dersove i šorceve fudbalera.

Golove za „crno-bele“ postigli su Rukavina, Lazetić (2), Bajić (2) i Zajić, dok je jedini gol za goste iz Apatina postigao Drakulić.

Vojvodina je u Železniku protiv Bežanije morala da pobedi kako bi završila na drugom mestu na tabeli. Novosađani su ipak poklekli, ali će i pored toga naredne sezone igrati kvalifikacije za kup UEFA. 

Milović je u 43. minutu doneo Bežaniji prednost, ali je najbolji strelac Vojvodine Ranko Despotović samp dva minuta kasnije izjednačio. Domaći su tri boda i kvalifikacije za kup UEFA osigurali u drugom delu, golovima Vukajlovića u 50. i Đurovskog u 53. minutu, pa je Despotović svojim drugim golom u 72. minutu samo ublažio poraz.

Partizan je sezonu završio sa 57 bodova, tri više od Vojvodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: