Subota, 26.05.2007.

19:27

Partizan rafalno do drugog mesta

Izvor: Aleksa Gutoviæ

Partizan rafalno do drugog mesta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

HORUK

pre 16 godina

Partizan je covjek, partizan je moc, partizan je nada, ali kada gubi sa njim je brigada i on ce na kraju da vlada. Slozili su se na sastanku Lige SH483 Slavko Tos, Franc Vila, Radovan Stipcevic, Adnan Breko i Nevenka Julic nakon jedne od utakmica.

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 16 godina

Puno pozdrava pravim partizanovcima i narocito Mohamedu Hadziefendicu iz Detroita !!! Kao sto si ti napisao komentar br. 74 -- '' S pomocu Alaha '' da s pomocu Alaha smo se nas dvoje partizanovci pronasli ovde u Americi, jer vidis Mohamede.............i ja zivim vec 25 godine ovde u Detroitu, kao i ti !!! Molim te javi mi se putem telefona na 586-598-5626 !!! Ako slucajno ne citas ovaj tekst, potrazit cu te medu tvoje '' jarane '' ! Hvala ti sto si rekao za moju porodicu, ja sam inace po narodnosti rumun iz Vojvodine, ali od Jugoslavije, Srbija je ostala '' moja zemlja '' ! Srce moje me izdalo kad sam pre 5 godine video trobojku SRJugoslavije u Torontu..........iz daljine od 300 metara sam ispustio suze iz moijh ociju i rekao sam sledece reci na rumunskom : '' Ej ti moja zemljo , moja Jugoslavijo, sta si ti dozivela, pa da ti i stara zastava ovde u tudini bude isprebijena od vetra '' ! Da Mohamede, dobro si razumeo moj recnik, pozvan sam od Boga ; On nas pozove i izabere , a ne mi Njega ! Cuo sam Bozji Sveti Glas u novembar 2002 godine, i od 2002 pa do danas danasnjeg , zivot mi nije isti ! Partizan je oduvek bio i .............bit ce nas, svih iz bivse SFRJ !!! Sreo sam se sa gosp.Tumbakovicem,V.Radojevicem, Zeljkom Sabljicem ,Z. Zecevicem, I. Curkovicem iz Partizana 2002 i 2004 godine ! Bivsem predsedniku sam poslao Bibliju iz Amerike !!! Neki su me na stadionu nazvali '' prorokom '' , ali Bog je izvadio iz mene ''ponos '', i ja im se vise predstavim putem telefona sa '' Bozji poslusnik '' , ime koje mi je dao Bog 2004 godine jer sam se hrabro borio sa de....ma !!! Sutra dan Bog mi je promenio ime, kad sam putem e.maila poslao poruke u Partizan! Slava Partizana tek sad pocinje,..........zato je nas Partizan prvo patio, kao Isus Hrist, i posle ga je podigao i dao mu slavu ! Ime novog stadiona Partizana je ''Hram fudbala '' , Kosovo ostaje deo Srbije (pozvao sam putem telefona ambasadu Srbije u Vasingtonu 5-6 puta ), dao sam im poruku od Boga ! Partizanovci, samo hrabro napred, zato je nas Partizan patio 2 godine i bio nagazen, ispljuvan, nasmejan..........ali koga Bog kaznjava, posle mu daje slavu!!! Upamtite ovaj tekst !!! Bogu se ne svida ove vode sa ''Juga '' ............jer imaju isuvise mrznju u njima ! Teleoptik je izvor zlata za Partizan koje ce Bog da blagoslovi; a od jeseni, samo hrabro, samo hrabro..........napred crno- beli tigrovi !

acjhlakscja;l

pre 16 godina

Jbt da li stvano verujete da su vam nedostajali navijaci ili jos strasnije verujete da tekma nije nastelovana? Mislite o tome..

voja: kkpartizan- the greatest basketball club ever!

pre 16 godina

Kakva sramota za grobare...Bože dragi... U poslednjih 6 meseci prekidali su bojkot pet puta iz raznoraznih razloga... Ma koga bre vi zaj...vate, EJ BRE? Manipulišete masom, pa gori ste od Zečevića, stidite se. Čekaj, možda nisam u toku, ali ovo je toliko neverovatno da počinjem razmišljati da vas baš zabole i za bojkot i za to da li će Zeka ostati... ili ste nmožda sa njim u dilu? KLAKO SAM VEĆ RANIJE REKAO, JAVNO SE OGRAĐUJEM OD OVOG BOJKOTA GROBARA, JER MOJ LIČNO BOJKOT TRAJE OD PORAZA PROTIV OFK BEOGRADA(tri dana posle ispadanja od Artmedije) JER SE APSOLUTNO NIŠTA NIJE PROMENILO. Alo, bre, smeje nam se Antić, pa on radi sanormalni ljudima, ovde bi prošao kao Šakota i Bajević... Kakva Mladost iz Apatina, šta 7:1, pa zar su to parametri za Partizan? Ako jesu, pa onda nam bojkot ne treba, naši su rezultati dobri... SRAMOTA!

Mohamed

pre 16 godina

@ Bozji poslusnik:
S pomocu Alaha procitah sta si napisao. Vidjeh da si covjek od Boga i da s bozjom misli razboris. I sam sam igrao fudbal kad sam bio mlad. Bjese to u Visokom kod Sarajeva. Igrao za Bosnu i navijao za nas dragi Partizan. Sjecam se Hasanagica, Jusufija, Galica i svih nasih dragih sampiona sa trenerom Gegicem, velikim covjekom i trenerom. Partizan je bio i ostao uvijek klub svih Jugoslovena! I nas Muslimana i vas Srba, i nase drage brace Hrvata, Makedonaca, Albanaca i drugih. Uvijek smo se time ponosili. I sad kao bozji covjek, od dragog Alaha poslat u ovu Ameriku da ucim i poducavam bozjoj misli i poruci, ja se sjecam dana nase mladosti i igara naseg Partizana. Nadam se da ce dragi Alah pomoci da se nasi narodi izmire, i da nas Partizan opet igra u Evropi i da ga sa istim radostima svi mi opet gledamo.
I tebi prijatelju, bozji covjece, zelim da ti milostivi Alah donese svu srecu. Selam tebi i tvojoj porodici i nasem Partizanu od Mohameda Hadziefendica iz Visokog a sada iz Detroita!

Partizan se voli...

pre 16 godina

zvezdasi se popishmanili shto je Partizan ipak drugi,umesto da se vesele tituli.Tu ste pokazali pravo lice - mrzim Partizan,a zvezdu volim zato sto igra protiv Partizana.Mrznja je najgori ljudski poriv,uglavnom potiche od gluposti..

за тебе сам Шапке

pre 16 godina

Какве све глупости могу да прочитам овде!!!Тај Хајдук са којим смо ми једва одиграли нерешено је вама забио три комада.Да не дужим,Гробари,фудбалску титулу можете узети следеће сезоне,али на сони плејстејшну(тамо можете и триплу круну),а што се тиче кошаркашке титуле не морате да бринете,Дуле је све средио у савезу,ФМП вам неће правити проблеме.
Поздрав за корисника "Лепо ми је"-биће ти лепо и следеће сезоне!!!

djole-ch

pre 16 godina

mnogo navijaca 5 000 svaka vam cast pun stadion hahahaha e sad uzmite nezasluzeno 2 mesto ako vas nije sramota, radujte se malisani

nikola

pre 16 godina

Raznih gluposti ima čovek da se načita.Sama utakmica i navijanje bilo je odlično.
Cigani nije bitna samo koreografija,bitna je i pesma.A vi ste ipak tu slabi.
Grobari KŠ

zola FCRS

pre 16 godina

Seca li se neko kada je Partizan imao ovoliku bodovnu prednost nad ZVEZDOM na kraju sezone.

ajmo grobarcici mozda nas i sustignete,vi ste uvek u minusu !!!

bedi

pre 16 godina

da smo ovako igrali cele sezone osvojili bi titulu.Sad je kasno.Ova generacija mora jos mnogo da uci.Partizan ako misli da udje u kup uefa mora da se pojaca dobro.

Miloszdbg

pre 16 godina

@Synchronize

U potpunosti se slažem sa tobom!
Moram da istaknem da mi je danas srce bilo puno kada sam video pun jug! Stvarno su dobro navijali! Dosta sam ih kritikovao i juče se videlo da sam bio upravu! Zato sad apelujem na Vođe juga da više svoj bojkot ne iskazuju ne dolaskom na utakmice već na neki drugi način ( posle svake utakmice idite ispred severne tribine i tamo pevajte još dva sata npr.) i tada neću misliti da ste vi krivci za rezultate Partizana i nećete deliti odgovornost sa upravom za loše rezultate. Ako može neko da mi ostavi pesmu koju ste pevali na kraju utakmice o Zeki!
Partizan ispred svega!!!!

komsha

pre 16 godina

Bravo, zaslužili ste to drugo mesto! Pošteno ste ga namestili, "izlagali ste se opasnosti da vas uhapse i oteraju na robiju" :)))

за тебе сам Шапке

pre 16 godina

Какве све глупости могу да прочитам овде!!!Тај Хајдук са којим смо ми једва одиграли нерешено је вама забио три комада.Да не дужим,Гробари,фудбалску титулу можете узети следеће сезоне,али на сони плејстејшну(тамо можете и триплу круну),а што се тиче кошаркашке титуле не морате да бринете,Дуле је све средио у савезу,ФМП вам неће правити проблеме.
Поздрав за корисника "Лепо ми је"-биће ти лепо и следеће сезоне!!!

Novosadjanin

pre 16 godina

Upl0aD: Nije istina,prvo se gleda gol razlika,ako je ona ista,onda se gleda ko je dao vise golova,a ako je i to isto,onda se gleda medjusoban skor,znaci od kada je to tako,ja nemam pojma,tako to ide,cim titovi blizanci nisu 1 i 2,onda se cela liga i sva pravila menjaju,najbolje da su napisali kada despot da 150 golova,onda cete dobiti 2 mesto...Jebem ti ja drzavu,mislim tamo se mucite bre grobari da dobijete zemun jedva 2:1,a vamo kao tucete Apatin 7:1?O cemu mi pricamo,zar stvarno mislite da mozete da ih tucete sa 7:1?Razmislite i budite realni,zna se sto je ovo ovako ispalo...

Grobari su Doktori

pre 16 godina

Najjaca prica od svih komentara je da je tekma namestena!
Ja sam bio na tekmi i mislim da partizan nije hteo da im da jos 5 komada!!!
tako da ustvari ona i jeste namestena!
I pitanje za komsinice , kome su oni dali 7 komada kada su tako jaki????

Navijac

pre 16 godina

@ Bojkotasi, navijaci,simpatizeri...
Promene se dogadjaju i to je OK. Svaki navijac i simaptizer to podrzava i zeli uspeh u tom pravcu.
Ova utakmica je pokazala da je bajni Bojkot potucen do nogu. Partizanove utakmice su imale 7-12.ooo gledalaca u eri najveceg Bojkota. Juce je bilo izmedju 5 i 6.000.
To govori samo za sebe.
Pametnom je sve jasno, a i dobar putokaz onim clanovima Uprave koji leprsaju u nekoj imaginaciji da je Bojkot snaga, pa saradjuju sa njim i daju mu na znacaju.
Bojkot je destrukcija i tako ga treba tretirati i postupati sa organizatorima.
Nismo mi , navijaci i simpatizeri, sa Marsa , juce, pali pa da ne shvatamo o cemu se radi. No neka nastave i kao i svaka destrukcija, unistiti ce sami sebe i to im treba i dozvoliti.
Deo njih(ne, ne mogu to da nazovem navijacima) dolazi da navija, nego da vredja i izaziva incindente. Stacete oni u sportu i na stadionu?
To je sramotno za "casne" vodje grobara.
Bojkot je pokazao destruktivnost i besmisao, ali podrzan od onih kojima je odgovarao, on je dobio, potreban, smisao za njihove ciljeve i opstao do kraja. Kraj je pokazao zasto je trebao bojkot. Posledica je neminovna i , izmedju ostalog, jedan impotentni tim(nikad slabija Zvezda) je, bez problema, osvojio prvenstvo.
Utakmica je pokazala i koliko je navijaca podrzavalo bojkot.
Bez medijuske podrske i podrske komsija(sto im ne zameram, jer su radili za sebe) bojkot bi bio smesan.
Smesan je ispao i onaj ko veruje da su oni(Bojkotasi) snaga.
Dobronamerne vodje(ako vas uopste ima takvih, a ja verujem da ima i da ste samo izmanipulisani), prst na celo i analizirajte efekte Bojkota i kome sluzite sa ovakvim manifestacijama snage i "umeca".
Svaka cast dobronamernim vodjama, ali samo za dobru nameru. Ipak su pokazali da je, veoma cesto, i put do pakla poplocan dobrim namerama.Valda su zavedeni shvatili da je mnogo lakse povesti ljude u destrukciju, nego u stvaralastvo i da se vise nikad sa tim ne poigraju. Uprava je shvatila da se sa iracionalnom grupom ne treba kockati ni u kom smislu, a posebno se ne treba pregovarati. Najveci promasaj Zecevica i Bjekovica(i onih koji su ih uvalili u te dilove) je u tome.
Vidim vas da vec pravite novi razdor.
Upucujete kritike onima koji ne navijaju kao vi. Frustrirani ste, jer ne kontrolisete navijace. Nemate svoj geto u kome je sve pod vasom jurisdikcijom.
Za Partizanovce svih nivoa navijanja:
Atmosvera se formira spontano i postepeno i za to je potrebno vreme, a ne nasilje i nekultura koju pokazuje ovaj samoproklamovani deo.
Diranje porodice. Time sve govore o sebi. Partizan ce napred i napuniti stadion kad na stadionu budu NAVIJACI a ne razbijaci i osvetnioci.
Zvezdi cestitke, a Partizanu, Vosi, Bezaniji, Hajduku i zvezdi uspeh u sakupljanju bodova za bolji status Srpskog fudbala.
Toliko od navijaca.

Synchronize

pre 16 godina

Na pocetku pozdrav svim realnim i normalnim navijacima,a posebno Grobarima.
Sta reci za sezonu 2006/07? Dve dobre utakmice,Partizan-Groningen 4:2 , C.Zvezda-Partizan 2:4 + ova danas Patizan-Mladost 7:1.Bez osvojenog trofej... Malo za klub kakav je Partizan... Ali nije bas sve tako crno. Tim je podmladjen..Dosla je na red i ta generacija o kojoj se toliko pricalo. Doslo je i vreme da oni od talenata postanu igraci,igraci za velika dela. Mislim da bi uz nekoliko iskusnijih pojacanja,ali pravih pojacanja, Partizan mogao da ponovi i sezonu 2004/05 cak i da bude bolji.. Ako ne ove sezone onda 2008/09.
Smiljanic-odlican zadnji vezni, kapiten , borben ,srcan , mlad , jedina greska glupe izjave,
Obradovic- neocekivano dobio sansu i potpuno je iskoristio(osim mozda u mecu sa Bezanijom) , danas odlican,
Nenad Marinkovic-i on je finisu dobio vecu minutazu, dobro odigrao protiv Mladosti,ostale nekako u grcu, u svako slucaju buducnost Partizana,samo mu treba malo kontinuiteta,i bice on extra igrac.
Jovetic- i kod njega je slicno,igra nekako u grcu i nije pokazao sve sto zna. Vreme radi za njega. A sa iskustvom doci ce i golovi i asistenije i dobre igre.
Gulan- NIje odigrao mnogo utakmica,a ono sto je odigrao sasvim zadovoljava. Dovoljno je reci da je igrao u selekciji Evrope sa svojim vrsnjacima.
Rukavina- e takva nam pojacanja trebaju i sada na ljeto. Reprezentativni kalibar.
Bosancic-umalo da ga zaboravim. Stvarno je zasluzio,po meni,vise sansi.Nadam se da ce ove godine proraditi tj eksplodirati.Treba nam kreativac.
Lazic-I on je bio sasvim dobro pojacanje,dobar igrac, dobar tehnicar.
Nebojsa Marinkovic- njega sam ostavio za kraj. Steta sto sigurno ide ovog ljeta. Odlican igrac,najbolji strelac a veznjak. Glupo bi bilo da predje u prosecnu Bragu ili u drugoligaski klub iz Njemacke ali sta je tu je.

Mislim da imamo svetlu buducnost ukoliko zadrzimo ove igrace narednih nekoliko godina,i uz dobra pojacanja,ni liga sampiona nije daleko,uzimajuci u obzir i to da imamo dobar koeficijent mislim da je to sasvim izvesno. SAMO DA NE BUDE RASPRODAJE MLADIH IGRACA!!! Sigurno idu Kralj , Bajic i Lomic (odbrana) , Zajic i Neb.Marinkovic (sredina) , Odita (napad).-Standardniji igraci. Cirkovic,Markovski,Vukelja,Boya i jos neki. Od svih ce nam mozda jedino nedostajati Marinkovic i Kralj
Odbranu pod hitno obnoviti. Rukavina i Obradovic mogu da igraju, trebaju 2 stopera. Rnic ove godine katastrofa,mnogo gluposti je uradio i veoma veoma slaba sezona. Mihajlov dobbro poceo ali je na nekoliko tekmi pred kraj pravio pocetnicke greske.
Sredina:trebaju nam bar dva dobra i iskusna ofanzivna vezna igrca,neki kreativaci,koji ce povuci ekipu kad joj ne ide.Npr.kao sto je Ilic bio.
Napad: To nam je mozda i najslabija tacka vec 2 sezone. Provereni i dobri napadaci nam trebaju. Lazetic nije los igrac ali je neefikasan. Treba nam rodjeni strelac,koji daje min. 15 ak golova po sezoni.

Sto se tice pojacanja,zasada se najvise pominju Tosic iz Banata i A.Delibasic. Tosic je odlican mladi fudbaler. Delibasic, ko zna, nadam se da se nije izgubio. Nije bio los u LS.

Potrebno je da se mnoge kockice sloze ali se iskreno nadam da ce Partizan ove godine izaci iz krize, i ostvariti mnogo bolje rezultate a prije svega bolje igre.


nadam se da ce svi nasi klubovi imati uspjeha u evropi,da se Vojvodina imati pun stadion u kupu uefa , i da uz malo srece pri zrebu udje i u Ligu UK,i naravno uz uslov da zadrzi kostur ove ekipe.Zvezda uz nekoliko pojacanja da napadne kup uefa, i Bezanija da se ne obruka.

napisah roman za kraj sezone :)

P.S. Pozdrav za Sasu Curcica , legendu Partizana

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 16 godina

Polako se spusta prasina i zavrsetak ove fudbalske sezone ! Kao pravi navijac Partizana, ne moram da vam kazem kako se osecam, ali..............procitavsi neke stvari na internetu...........stvarno ne mogu da budem ravnodusan ! 1 -- Ko i kako je bilo dozvoljeno da se na razglasu partizanovog stadiona pustaju zvezdine pesme ,posle finala kupa sa Vojvodinom ???? I ovo nije prvi put; ovog proleca se desilo da se na razglasu objavi da Zvezda vodi.........dok je Partizan poceo da igra utakmicu, istina trener Dukic je to odmah zatrazio da se vise ne ponovi ! 2 -- Kako to da Mirkovic i Dukic i jos jednom osobom iz fud.saveza Srbije idu u posetu Perovicu..........fusbalerom C.Zvezde ???? Razumem i ne razumem Dukica, kao stavio je Perovica u ''uzi spisak igraca mlade reprezentacije '' , i jako je u Zvezdi bio uglavnom rezerva !!!! Koji siri spisak, mnogo sam se iznenadio kad sam video njegovo ime tamo!!! Ne svida mi se ni izjava Dukica posle partizanove pobede od 4:2 -- '' Ja ne mrzim Zvezdu '' ! Razumem da mnogi kazu da je .......mozda navijao za Zvezdu u mladosti (mozda i danas )! 3-- Mirkovic, hvala Bogu Svevisljem sto nije direktor Partizana ! Tu treba jaka licnost,porodican covek,smiren,hrabar ( Tomic je odlican izbor ) ,kao sto je bio gosp. Bjekovic do pre 2 godine !!! Ako je predsednik Popovic uzeo metlu u ruke, neka i dalje tako nastavlja !!! Gospodinu Anticu, klub mora da se zahvaljuje lepim recima ..........putem telefona, i neka se i dalje igra sa unucima u Spaniju !Citao sam komentar navijaca broj 39 da su ih na autoputu za Beograd zaustavili milicioneri 3 sata i vratili nazad u Nis, zao mi je nijh . Nazalost, vidim i osecam odavde (iz Amerike ), da u mom dragom Partizanu , ima ''suflera'', koji stete Partizanu i ispustaju u javnost i '' lazi '', i istine ! Umesto da se Mirkovic bori za Partizan u FSS, on ide u posetu Perovicu (sto nije nazvao Nada da ide sa njim, Nad bi mu verovatno rekao : i tebi cu da slomim nogu , ako to ponovis to !!!) Nad je rekao pre 12 -13 godine da je hteo da ofarba Marakanu crno - belu, bit ce, bit ce to uskoro, vec ove jeseni ! Prosle godine Partizan je imao 9 - 11, teskih povreda igraca, prelome kosti Rnicu,Vukicu,Brnovicu ) ! Da li je iko iz Zvezde otisao da poseti Brnovica ??? dok Partizan hoce da bude posten i borbom u prsa sa Zvezdom.........u 2 derbija ovog proleca 2 crvena kartona protiv Partizana, 2 penala, 12 godina na derbi bez penala Partizanu !!! Bog voli .........hrabre ljude, postene, iskrene,verne, koje se zrtvuju za druge (a ne misle na sebe ), koje imaju ............ljubav !!! Takve osobe su potrebne Partizanu ! Za druge se navija, Partizan se voli ! Isus Hrist kaze u Bibliju : ili volis Boga, ili volis davola........ne mozes sluziti 2 sluge, moras jednu voleti i mrzeti drugu !

ljuba

pre 16 godina

Kako vas bre nije sramota. Da me je neko pitao 2 nedelje pre rekao bih mu da ce Vojvodina da izgubi a Partizan da pobedi a vi se jos dicite time. Namestaljka

Postujem.....

pre 16 godina

Samo i specijalno za samozvanog strucnjaka i velikog poznavaoca pravila u Meridian super ligi.
"Kada smo već kod računica, zanimljivo je da u slučaju istog broja bodova u omeru Vojvodine i Partizana neće odlučivati međusobni skor, već gol razlika, a ako i ona eventualno bude ista odlučiće veći broj postignutih golova. Ovakvo pravilo primeniće se iz razloga što su oba kluba već obezbedila učešće u kvalifikacijama za Kup UEFA (Vojvodina kao finalista Lav kupa, a Partizan na osnovu plasmana na tabeli). Druga je stvar to što bi i jednima i drugima više prijalo da prvenstvo završe kao drugoplasirani..."

mentalita ultra'

pre 16 godina

Ova tekma nije regularna sigurno...Inace kakav crni jug,Grobari su ono sto se moglo videti u Zelezniku,Kuli,a ne danas...

JA original

pre 16 godina

sad sam ja shvatio zasto su grobari dosli na poslednju utakmicu, pa da bi dobili po neki dres i po neke stucne ili gace od igraca,znaci ipak su placeni.grobari smesni ste.
PS. Jedno pitanje za sve ljubitelje fudbala:
Kako se zove stadion Vojvodine?
odgovor:Karapartizan :-),na sta ste spali grobari da vam se i slaninari smeju,hahah

Novi sampion i titula i nasa Zvezda je opet najbolja!!!!!!

Upl0aD

pre 16 godina

Prvo sve cestitke Partizanu na ubedljivoj pobedi.
Stvarno ne vidim ni jedan jedini razlog da se navijaci komsinice javljaju! To dokazuje koliko su oni plitki i koliko imaju komleks. Namesteno? Partizanu treba pobeda od 6 razlike za 2. mesto? Ovo je vrhunac gluposti. Ako timovi imaju jednak broj bodova,gleda se MEDJUSOBNI SKOR !!!!!!!!!!!! Ako hoces da ostavis jedan tako dubokouman i pametan komentar bolje proveris pravila i onda ostavis.
Kaze Vuk da smo jadni ,a mi dali 7 komada. Nemam nista protiv toga da damo na svakoj tekmi 7 i da budemo tako "jadni"!
unregistered idi se registrovat u neku ustanovu koja leci takve komplekse,bice ti zovot lepsi.
kaze chill Partizan dao 7 komada sa ovakvim timom i to treba da se istrazi. Pa sta onda reci za tima koji je osvojio titulu? mozda bi i to trebalo da se istrazi? Ma ne.....to je zasluzeno...
ulixes-no coment
Mi namestili da Bezanija,kojoj usput treba pobeda za kup uefa,pobedi? sad im mi pomazemo?
eee svasta mos' cut , zaista ne razumem zasto pokusavate nas da ponizite? zasto se ne radujete duploj kruni? Zasto ovamo ostavljate tako glupe komentare? trebalo bi da volite vise svoj klub nego sto mrzite Partizan a to izgleda nije tako....

Lepo mi je

pre 16 godina

Kada je Zvezda dala & golova nekoj keipi?
Kada je Zvezda dala Partizanu 4 gola?
Kako bi Zvezda uzela titulu da su Grobari bili na svome Jugu?

karagunis

pre 16 godina

- Ni kao mali nisam voleo cirkuse i vašare, nisam išao na njih, pa tako nisam došao ni na ovu utakmicu – kazao je Nenad Bjeković za Sport. Toliko o utakmici

Poštovani...

pre 16 godina

navijači Zvezde i nepoznavaoci pravila...

Da je Partizan pobedio sa, recimo, 70:1, a Vojvodina dobila Bežaniju, Partizan bi bio treći.
Uskoro će deset godina kako je kriterijum koji odlučuje o plasmanu u slučaju istog broja bodova međusobni skor ekipa a ne ukupna gol-razlika.

Dakle, Partizan nije morao da dobije šest razlike da bi bio drugi. Sa 1:0 bi bio drugi ako Voša ne dobije.

Uostalom, kapiram da samo armija klinaca oslobođenih od fizičkog može da se loži da se utakmice nameštaju tako što neko primi sedam golova.

takvi, na nesreću, vladaju ovim i drugim sajtovima.

Napolje, nađite drugare, igrajte se, pustite tastaturu...

Elem, Apatin raspad već odavno, Partizan pristojan, sa dosta želje, navijači bučni i prosečno organizovani...

Sezona gotova. Najzad.

Pozdrav.

GrobarBorca

pre 16 godina

strasno uzasssssss!!!!!!!!!
mi dadosmo sedam komada!!!!cigani dobise 2 penala!!!!imali kraja ovoj silnoj mafiji u nasoj banana drzavi!!!!!!!!!!!!???????????

Nesa-Nis

pre 16 godina

Strasno!!!
Treba zabraniti ligu!!!Kojih 7 golova, kupljenih 7 radi sigurnosti ukoliko vojvodina pobedi zbog gol razlike SRAMOTA

CRNO BELA DAMA

pre 16 godina

Bravo CRNO-BELI!
Ubedjena sam da ce u narednoj sezoni ovakvi rezultati biti redovna pojava.

Ono vredjanje Zekine cerke je bilo krajnje nepotrebno i degutantno.
E muceni mi sa ovakvim vodjama Grobara, koji iniciraju takvo navijanje.
Oni su sramota za sve predjasnje generacije Grobara. Poznato je da njima cilj UVEK opravdava sredstvo, ali dotakli su dno.
Imaju li oni sestre, majke, zene?

Delije Sever 1989

pre 16 godina

Ma ja mislim da su grobari bili tu tokom cele sezone ,da bi Partizan bio ubedljivo prvi ! Sram nas bilo sto smo vam uzeli titulu ! Jos nesto !!!! Jug danas nije bio pun ! Bilo ih je 5000 ! Pa nas je toliko na severu na svakoj prvenstvenoj utakmici! Sramota bre!!!!!

aca grobar

pre 16 godina

Gde je onaj lik koji me pita iz koje sam ja price kad sam rekao ce ova ekipa partizana biti hit sledece sezone. Ovakva kreativnost i nadahnutost odavno nisu vidjeni u Humskoj. Jedino povremeni ispadi dela nazovi "grobara" prema Zaretu Zecevicu kvarili su ambijent. Ali sve u svemu ide na bolje i ja se iskreno nadam da cemo ako ne sledece onda u narednih 4-5 sezona konacno preuzeti primat od komsija odakle nas nece niko skloniti 50 god. Pozdrav za B92, forumase i sve grobare do sledece sezone !

XAXA

pre 16 godina

fali vam Maletić (66min) da je dao GOL, a mora se spomenuti da je ušo u igru i Ćirković (73') i da je mogo dati gol ali je asestiro Lazetiću za sedmi gol.

P.S. znači poba u:
-fudbalu i osvojili 2.mesto,
-pobedili cigane u basketu,
-pobedili u VATERPOLU,
.....IMALI TOME KRAJU? nema

jf

pre 16 godina

Ljudi koje cimanje,3 sata nas ORGANI REDA drze na autoputu i na kraju nas vrate nazad u Nis i mi ne odemo na tekmu,steta.A i basket smo preskocili ali dobro tamo nista novo

0000

pre 16 godina

A nz na koga da se ugledamo pa kada ste vi imali koreografiju na nekoj utakmici,koliko vas ide na gostovanja(u kuli bilo 50 grobara)Copy:sever paste:jug mada ni to ne mozete.misli o tome

zn

pre 16 godina

Svaka cast na regularnosti lige,ovo samo moze kod nas da se desi!Ko je gledao utakmicu u zelezniku,zna o cemu pricam.Znalo se da ako Vojvodina pobedi,bice drugaa ako partizan takodje pobedi imace isto bodova kao i Vojvodina ali slabiju gol razliku.Partizan je trebao da pobedi sa sest golova razlike da bi bio drugi,a pitam koliki je bio rezultat?!I bez toga utakmica u zelezniku bila je namestena i znalo se ko ce pobediti,cak se Ranku Despotovicu dozvolilo da dva gola kako bi bio prvi strelac lige.Neka vam i drugo mesto pjartizani,sigurno ste ga zasluzili svojim bravuroznim partijama!Vojvodina pjartizan 3-1 u utakmicama ove sezone!!!!!Prvenstvo je stvarno sve regularnije!!!!!

chill

pre 16 godina

7:1 da Partizan pobedi nekog sa ovim timom u ovoj sezoni???Ovo prosto vrišti:"NAMEŠTENO"!A čak su namestili i da Voša izgubi za svaki slučaj ako Apatinci ne pristanu...I verovatno se neće ni istražiti ovo...
Sramota,evo vam vašeg bojkota,mora da ste ponosni...
17bodova

Michael Scofield

pre 16 godina

S puno vere do kraja!!!!Za novi pocetak,sledece godine su samo nase!!!Pametna selekcija igraca u prelaznom roku!!!GO-GO PFC !!!!!!!!
ps.Popovicu, dovedi Antica, ali ne menjaj Djukica!!!


POZDRAV SVIMA!!!!

Ja

pre 16 godina

25.05.2007. 22:36
Partizan - Mladost A 7:1 (4:1)
to je pobeda dragi moji drago mije sto je CZ pokazala svoj kvalitet i odigrala nereseno.Slijedece godine imacemo novog sampiona a toce bit Partizan.

Ulixes

pre 16 godina

Eh bre Grobari, mi vec 2 nedelje slavimo na vasoj livadi, red je da se i vi malo radujete. Posto je bojkot prekinut samo privremeno, nema razloga da se palite, od sledece utakmice ste ponovo u bojkotu. Ili mozda niste?

Recbok zvani Nikke

pre 16 godina

½... a na kraju je grupa navijača stigla do terena i razgrabila dersove i šorceve fudbalera.½
Nazalost,ispasce da su zbog toga i dosli.To samo pokazuje,koliko je nas narod zeljan originalne sportske opreme.Dosta mu je da kupuje onu na buvljacima.

savvy

pre 16 godina

Svi znamo zasto je prekinut bojkot na ovom mecu...da bi ti isti navijaci koji nisu pruzali podrsku tim igracima od istih razgrabili dresove i sorceve...bravo! Uspesan bojkot...

boogie

pre 16 godina

Svaka cast momci!!!
Mislim da je nasa liga ove sezone bila najneizvesnija do sada, pre su stalno samo Partizan i ona druga ekipa pobedjivali sve i bilo je pravo cudo ako odigraju nereseno a kamoli izgube.
Dobro je za nas fudbal da ima sto vise neizvesnosti makar to bilo na stetu Partizana.Sledece sezone dupla kruna!!!!

kepa

pre 16 godina

kostao nas je ovaj bojkot dve godine bez titule i bez najvernijih navijaca ali smo barem videli zekino pravo lice. vise nema skrivanja, neprijatelj partizana je zarko zecevic i to je kristalno jasno. buducnost je utopija ili buducnosti nema...

Vuk

pre 16 godina

Jadno je da se sad puvate u zadnjoj utakmici, gde ste cele sezone(izuzev one jedne utakmice sa zvezdom, koja mi nikad nece biti jasna,ali valjda i corava koka neko zrno ubode)? Jadni ste!!!
NAPRED ZVEZDO

hunteR

pre 16 godina

Grobari,razmislite dobro!Kupljeni se kobajagi ostavkom i ovom danasnjom predstavom!Koga ste bre zavlacili da bojkotujete ove dve godine!!!Sram vas bilo kako ste se jeftino prodali!!!

Slavoljub

pre 16 godina

Nemam reci koje bi mogle opisati providnost namestanja ove utakmice.Taj Partizan nije u stanju da pobedi nekog Srpskoligasa sa 7:1, a ne Mladost.Ovo je tragicno i licemerno.

delija

pre 16 godina

samo se nadajte grobari, vi sto ste osvajali osvajali ste.Sledece godine Zvezdi opet dupla kruna.nema konkurencije u ovoj ligi,osim mozda vojvodine

Baca

pre 16 godina

Kakav spektakl, 7 golova , pun jug, navijanje od 1. do poslednje minute.Stara garda grobara , rame uz rame sa maldjom, ma milina.Bravo grobari!! Srce me boli kad pomislim sta bi bilo da su grobari od pocetka bili uz nas mladi tim. Iduce godine ovako da bude od pocetka do kraja prvenstva, uzimamo titulu 100%. Protestvovati se moze mnogo efikasnije na stadionu nego van njega. Napred Partizan!

Grobari-jug

pre 16 godina

cestitke do nase igrace a i do sve grobare pokazali smo kako se to radi kada su tribine pune
pa zato samo ostaje zeko odlazi zeko odlazi nja nja nja

link za sve grobare
http://www.crnobeli-svet.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Slavoljub

pre 16 godina

Nemam reci koje bi mogle opisati providnost namestanja ove utakmice.Taj Partizan nije u stanju da pobedi nekog Srpskoligasa sa 7:1, a ne Mladost.Ovo je tragicno i licemerno.

savvy

pre 16 godina

Svi znamo zasto je prekinut bojkot na ovom mecu...da bi ti isti navijaci koji nisu pruzali podrsku tim igracima od istih razgrabili dresove i sorceve...bravo! Uspesan bojkot...

Baca

pre 16 godina

Kakav spektakl, 7 golova , pun jug, navijanje od 1. do poslednje minute.Stara garda grobara , rame uz rame sa maldjom, ma milina.Bravo grobari!! Srce me boli kad pomislim sta bi bilo da su grobari od pocetka bili uz nas mladi tim. Iduce godine ovako da bude od pocetka do kraja prvenstva, uzimamo titulu 100%. Protestvovati se moze mnogo efikasnije na stadionu nego van njega. Napred Partizan!

Recbok zvani Nikke

pre 16 godina

½... a na kraju je grupa navijača stigla do terena i razgrabila dersove i šorceve fudbalera.½
Nazalost,ispasce da su zbog toga i dosli.To samo pokazuje,koliko je nas narod zeljan originalne sportske opreme.Dosta mu je da kupuje onu na buvljacima.

Vuk

pre 16 godina

Jadno je da se sad puvate u zadnjoj utakmici, gde ste cele sezone(izuzev one jedne utakmice sa zvezdom, koja mi nikad nece biti jasna,ali valjda i corava koka neko zrno ubode)? Jadni ste!!!
NAPRED ZVEZDO

Poštovani...

pre 16 godina

navijači Zvezde i nepoznavaoci pravila...

Da je Partizan pobedio sa, recimo, 70:1, a Vojvodina dobila Bežaniju, Partizan bi bio treći.
Uskoro će deset godina kako je kriterijum koji odlučuje o plasmanu u slučaju istog broja bodova međusobni skor ekipa a ne ukupna gol-razlika.

Dakle, Partizan nije morao da dobije šest razlike da bi bio drugi. Sa 1:0 bi bio drugi ako Voša ne dobije.

Uostalom, kapiram da samo armija klinaca oslobođenih od fizičkog može da se loži da se utakmice nameštaju tako što neko primi sedam golova.

takvi, na nesreću, vladaju ovim i drugim sajtovima.

Napolje, nađite drugare, igrajte se, pustite tastaturu...

Elem, Apatin raspad već odavno, Partizan pristojan, sa dosta želje, navijači bučni i prosečno organizovani...

Sezona gotova. Najzad.

Pozdrav.

Upl0aD

pre 16 godina

Prvo sve cestitke Partizanu na ubedljivoj pobedi.
Stvarno ne vidim ni jedan jedini razlog da se navijaci komsinice javljaju! To dokazuje koliko su oni plitki i koliko imaju komleks. Namesteno? Partizanu treba pobeda od 6 razlike za 2. mesto? Ovo je vrhunac gluposti. Ako timovi imaju jednak broj bodova,gleda se MEDJUSOBNI SKOR !!!!!!!!!!!! Ako hoces da ostavis jedan tako dubokouman i pametan komentar bolje proveris pravila i onda ostavis.
Kaze Vuk da smo jadni ,a mi dali 7 komada. Nemam nista protiv toga da damo na svakoj tekmi 7 i da budemo tako "jadni"!
unregistered idi se registrovat u neku ustanovu koja leci takve komplekse,bice ti zovot lepsi.
kaze chill Partizan dao 7 komada sa ovakvim timom i to treba da se istrazi. Pa sta onda reci za tima koji je osvojio titulu? mozda bi i to trebalo da se istrazi? Ma ne.....to je zasluzeno...
ulixes-no coment
Mi namestili da Bezanija,kojoj usput treba pobeda za kup uefa,pobedi? sad im mi pomazemo?
eee svasta mos' cut , zaista ne razumem zasto pokusavate nas da ponizite? zasto se ne radujete duploj kruni? Zasto ovamo ostavljate tako glupe komentare? trebalo bi da volite vise svoj klub nego sto mrzite Partizan a to izgleda nije tako....

Ulixes

pre 16 godina

Eh bre Grobari, mi vec 2 nedelje slavimo na vasoj livadi, red je da se i vi malo radujete. Posto je bojkot prekinut samo privremeno, nema razloga da se palite, od sledece utakmice ste ponovo u bojkotu. Ili mozda niste?

CRNO BELA DAMA

pre 16 godina

Bravo CRNO-BELI!
Ubedjena sam da ce u narednoj sezoni ovakvi rezultati biti redovna pojava.

Ono vredjanje Zekine cerke je bilo krajnje nepotrebno i degutantno.
E muceni mi sa ovakvim vodjama Grobara, koji iniciraju takvo navijanje.
Oni su sramota za sve predjasnje generacije Grobara. Poznato je da njima cilj UVEK opravdava sredstvo, ali dotakli su dno.
Imaju li oni sestre, majke, zene?

GrobarBorca

pre 16 godina

strasno uzasssssss!!!!!!!!!
mi dadosmo sedam komada!!!!cigani dobise 2 penala!!!!imali kraja ovoj silnoj mafiji u nasoj banana drzavi!!!!!!!!!!!!???????????

Grobari-jug

pre 16 godina

cestitke do nase igrace a i do sve grobare pokazali smo kako se to radi kada su tribine pune
pa zato samo ostaje zeko odlazi zeko odlazi nja nja nja

link za sve grobare
http://www.crnobeli-svet.piczo.com/?cr=6&rfm=y

hunteR

pre 16 godina

Grobari,razmislite dobro!Kupljeni se kobajagi ostavkom i ovom danasnjom predstavom!Koga ste bre zavlacili da bojkotujete ove dve godine!!!Sram vas bilo kako ste se jeftino prodali!!!

zn

pre 16 godina

Svaka cast na regularnosti lige,ovo samo moze kod nas da se desi!Ko je gledao utakmicu u zelezniku,zna o cemu pricam.Znalo se da ako Vojvodina pobedi,bice drugaa ako partizan takodje pobedi imace isto bodova kao i Vojvodina ali slabiju gol razliku.Partizan je trebao da pobedi sa sest golova razlike da bi bio drugi,a pitam koliki je bio rezultat?!I bez toga utakmica u zelezniku bila je namestena i znalo se ko ce pobediti,cak se Ranku Despotovicu dozvolilo da dva gola kako bi bio prvi strelac lige.Neka vam i drugo mesto pjartizani,sigurno ste ga zasluzili svojim bravuroznim partijama!Vojvodina pjartizan 3-1 u utakmicama ove sezone!!!!!Prvenstvo je stvarno sve regularnije!!!!!

jf

pre 16 godina

Ljudi koje cimanje,3 sata nas ORGANI REDA drze na autoputu i na kraju nas vrate nazad u Nis i mi ne odemo na tekmu,steta.A i basket smo preskocili ali dobro tamo nista novo

boogie

pre 16 godina

Svaka cast momci!!!
Mislim da je nasa liga ove sezone bila najneizvesnija do sada, pre su stalno samo Partizan i ona druga ekipa pobedjivali sve i bilo je pravo cudo ako odigraju nereseno a kamoli izgube.
Dobro je za nas fudbal da ima sto vise neizvesnosti makar to bilo na stetu Partizana.Sledece sezone dupla kruna!!!!

chill

pre 16 godina

7:1 da Partizan pobedi nekog sa ovim timom u ovoj sezoni???Ovo prosto vrišti:"NAMEŠTENO"!A čak su namestili i da Voša izgubi za svaki slučaj ako Apatinci ne pristanu...I verovatno se neće ni istražiti ovo...
Sramota,evo vam vašeg bojkota,mora da ste ponosni...
17bodova

Ja

pre 16 godina

25.05.2007. 22:36
Partizan - Mladost A 7:1 (4:1)
to je pobeda dragi moji drago mije sto je CZ pokazala svoj kvalitet i odigrala nereseno.Slijedece godine imacemo novog sampiona a toce bit Partizan.

Synchronize

pre 16 godina

Na pocetku pozdrav svim realnim i normalnim navijacima,a posebno Grobarima.
Sta reci za sezonu 2006/07? Dve dobre utakmice,Partizan-Groningen 4:2 , C.Zvezda-Partizan 2:4 + ova danas Patizan-Mladost 7:1.Bez osvojenog trofej... Malo za klub kakav je Partizan... Ali nije bas sve tako crno. Tim je podmladjen..Dosla je na red i ta generacija o kojoj se toliko pricalo. Doslo je i vreme da oni od talenata postanu igraci,igraci za velika dela. Mislim da bi uz nekoliko iskusnijih pojacanja,ali pravih pojacanja, Partizan mogao da ponovi i sezonu 2004/05 cak i da bude bolji.. Ako ne ove sezone onda 2008/09.
Smiljanic-odlican zadnji vezni, kapiten , borben ,srcan , mlad , jedina greska glupe izjave,
Obradovic- neocekivano dobio sansu i potpuno je iskoristio(osim mozda u mecu sa Bezanijom) , danas odlican,
Nenad Marinkovic-i on je finisu dobio vecu minutazu, dobro odigrao protiv Mladosti,ostale nekako u grcu, u svako slucaju buducnost Partizana,samo mu treba malo kontinuiteta,i bice on extra igrac.
Jovetic- i kod njega je slicno,igra nekako u grcu i nije pokazao sve sto zna. Vreme radi za njega. A sa iskustvom doci ce i golovi i asistenije i dobre igre.
Gulan- NIje odigrao mnogo utakmica,a ono sto je odigrao sasvim zadovoljava. Dovoljno je reci da je igrao u selekciji Evrope sa svojim vrsnjacima.
Rukavina- e takva nam pojacanja trebaju i sada na ljeto. Reprezentativni kalibar.
Bosancic-umalo da ga zaboravim. Stvarno je zasluzio,po meni,vise sansi.Nadam se da ce ove godine proraditi tj eksplodirati.Treba nam kreativac.
Lazic-I on je bio sasvim dobro pojacanje,dobar igrac, dobar tehnicar.
Nebojsa Marinkovic- njega sam ostavio za kraj. Steta sto sigurno ide ovog ljeta. Odlican igrac,najbolji strelac a veznjak. Glupo bi bilo da predje u prosecnu Bragu ili u drugoligaski klub iz Njemacke ali sta je tu je.

Mislim da imamo svetlu buducnost ukoliko zadrzimo ove igrace narednih nekoliko godina,i uz dobra pojacanja,ni liga sampiona nije daleko,uzimajuci u obzir i to da imamo dobar koeficijent mislim da je to sasvim izvesno. SAMO DA NE BUDE RASPRODAJE MLADIH IGRACA!!! Sigurno idu Kralj , Bajic i Lomic (odbrana) , Zajic i Neb.Marinkovic (sredina) , Odita (napad).-Standardniji igraci. Cirkovic,Markovski,Vukelja,Boya i jos neki. Od svih ce nam mozda jedino nedostajati Marinkovic i Kralj
Odbranu pod hitno obnoviti. Rukavina i Obradovic mogu da igraju, trebaju 2 stopera. Rnic ove godine katastrofa,mnogo gluposti je uradio i veoma veoma slaba sezona. Mihajlov dobbro poceo ali je na nekoliko tekmi pred kraj pravio pocetnicke greske.
Sredina:trebaju nam bar dva dobra i iskusna ofanzivna vezna igrca,neki kreativaci,koji ce povuci ekipu kad joj ne ide.Npr.kao sto je Ilic bio.
Napad: To nam je mozda i najslabija tacka vec 2 sezone. Provereni i dobri napadaci nam trebaju. Lazetic nije los igrac ali je neefikasan. Treba nam rodjeni strelac,koji daje min. 15 ak golova po sezoni.

Sto se tice pojacanja,zasada se najvise pominju Tosic iz Banata i A.Delibasic. Tosic je odlican mladi fudbaler. Delibasic, ko zna, nadam se da se nije izgubio. Nije bio los u LS.

Potrebno je da se mnoge kockice sloze ali se iskreno nadam da ce Partizan ove godine izaci iz krize, i ostvariti mnogo bolje rezultate a prije svega bolje igre.


nadam se da ce svi nasi klubovi imati uspjeha u evropi,da se Vojvodina imati pun stadion u kupu uefa , i da uz malo srece pri zrebu udje i u Ligu UK,i naravno uz uslov da zadrzi kostur ove ekipe.Zvezda uz nekoliko pojacanja da napadne kup uefa, i Bezanija da se ne obruka.

napisah roman za kraj sezone :)

P.S. Pozdrav za Sasu Curcica , legendu Partizana

kepa

pre 16 godina

kostao nas je ovaj bojkot dve godine bez titule i bez najvernijih navijaca ali smo barem videli zekino pravo lice. vise nema skrivanja, neprijatelj partizana je zarko zecevic i to je kristalno jasno. buducnost je utopija ili buducnosti nema...

delija

pre 16 godina

samo se nadajte grobari, vi sto ste osvajali osvajali ste.Sledece godine Zvezdi opet dupla kruna.nema konkurencije u ovoj ligi,osim mozda vojvodine

aca grobar

pre 16 godina

Gde je onaj lik koji me pita iz koje sam ja price kad sam rekao ce ova ekipa partizana biti hit sledece sezone. Ovakva kreativnost i nadahnutost odavno nisu vidjeni u Humskoj. Jedino povremeni ispadi dela nazovi "grobara" prema Zaretu Zecevicu kvarili su ambijent. Ali sve u svemu ide na bolje i ja se iskreno nadam da cemo ako ne sledece onda u narednih 4-5 sezona konacno preuzeti primat od komsija odakle nas nece niko skloniti 50 god. Pozdrav za B92, forumase i sve grobare do sledece sezone !

Lepo mi je

pre 16 godina

Kada je Zvezda dala & golova nekoj keipi?
Kada je Zvezda dala Partizanu 4 gola?
Kako bi Zvezda uzela titulu da su Grobari bili na svome Jugu?

JA original

pre 16 godina

sad sam ja shvatio zasto su grobari dosli na poslednju utakmicu, pa da bi dobili po neki dres i po neke stucne ili gace od igraca,znaci ipak su placeni.grobari smesni ste.
PS. Jedno pitanje za sve ljubitelje fudbala:
Kako se zove stadion Vojvodine?
odgovor:Karapartizan :-),na sta ste spali grobari da vam se i slaninari smeju,hahah

Novi sampion i titula i nasa Zvezda je opet najbolja!!!!!!

Navijac

pre 16 godina

@ Bojkotasi, navijaci,simpatizeri...
Promene se dogadjaju i to je OK. Svaki navijac i simaptizer to podrzava i zeli uspeh u tom pravcu.
Ova utakmica je pokazala da je bajni Bojkot potucen do nogu. Partizanove utakmice su imale 7-12.ooo gledalaca u eri najveceg Bojkota. Juce je bilo izmedju 5 i 6.000.
To govori samo za sebe.
Pametnom je sve jasno, a i dobar putokaz onim clanovima Uprave koji leprsaju u nekoj imaginaciji da je Bojkot snaga, pa saradjuju sa njim i daju mu na znacaju.
Bojkot je destrukcija i tako ga treba tretirati i postupati sa organizatorima.
Nismo mi , navijaci i simpatizeri, sa Marsa , juce, pali pa da ne shvatamo o cemu se radi. No neka nastave i kao i svaka destrukcija, unistiti ce sami sebe i to im treba i dozvoliti.
Deo njih(ne, ne mogu to da nazovem navijacima) dolazi da navija, nego da vredja i izaziva incindente. Stacete oni u sportu i na stadionu?
To je sramotno za "casne" vodje grobara.
Bojkot je pokazao destruktivnost i besmisao, ali podrzan od onih kojima je odgovarao, on je dobio, potreban, smisao za njihove ciljeve i opstao do kraja. Kraj je pokazao zasto je trebao bojkot. Posledica je neminovna i , izmedju ostalog, jedan impotentni tim(nikad slabija Zvezda) je, bez problema, osvojio prvenstvo.
Utakmica je pokazala i koliko je navijaca podrzavalo bojkot.
Bez medijuske podrske i podrske komsija(sto im ne zameram, jer su radili za sebe) bojkot bi bio smesan.
Smesan je ispao i onaj ko veruje da su oni(Bojkotasi) snaga.
Dobronamerne vodje(ako vas uopste ima takvih, a ja verujem da ima i da ste samo izmanipulisani), prst na celo i analizirajte efekte Bojkota i kome sluzite sa ovakvim manifestacijama snage i "umeca".
Svaka cast dobronamernim vodjama, ali samo za dobru nameru. Ipak su pokazali da je, veoma cesto, i put do pakla poplocan dobrim namerama.Valda su zavedeni shvatili da je mnogo lakse povesti ljude u destrukciju, nego u stvaralastvo i da se vise nikad sa tim ne poigraju. Uprava je shvatila da se sa iracionalnom grupom ne treba kockati ni u kom smislu, a posebno se ne treba pregovarati. Najveci promasaj Zecevica i Bjekovica(i onih koji su ih uvalili u te dilove) je u tome.
Vidim vas da vec pravite novi razdor.
Upucujete kritike onima koji ne navijaju kao vi. Frustrirani ste, jer ne kontrolisete navijace. Nemate svoj geto u kome je sve pod vasom jurisdikcijom.
Za Partizanovce svih nivoa navijanja:
Atmosvera se formira spontano i postepeno i za to je potrebno vreme, a ne nasilje i nekultura koju pokazuje ovaj samoproklamovani deo.
Diranje porodice. Time sve govore o sebi. Partizan ce napred i napuniti stadion kad na stadionu budu NAVIJACI a ne razbijaci i osvetnioci.
Zvezdi cestitke, a Partizanu, Vosi, Bezaniji, Hajduku i zvezdi uspeh u sakupljanju bodova za bolji status Srpskog fudbala.
Toliko od navijaca.

0000

pre 16 godina

A nz na koga da se ugledamo pa kada ste vi imali koreografiju na nekoj utakmici,koliko vas ide na gostovanja(u kuli bilo 50 grobara)Copy:sever paste:jug mada ni to ne mozete.misli o tome

Delije Sever 1989

pre 16 godina

Ma ja mislim da su grobari bili tu tokom cele sezone ,da bi Partizan bio ubedljivo prvi ! Sram nas bilo sto smo vam uzeli titulu ! Jos nesto !!!! Jug danas nije bio pun ! Bilo ih je 5000 ! Pa nas je toliko na severu na svakoj prvenstvenoj utakmici! Sramota bre!!!!!

XAXA

pre 16 godina

fali vam Maletić (66min) da je dao GOL, a mora se spomenuti da je ušo u igru i Ćirković (73') i da je mogo dati gol ali je asestiro Lazetiću za sedmi gol.

P.S. znači poba u:
-fudbalu i osvojili 2.mesto,
-pobedili cigane u basketu,
-pobedili u VATERPOLU,
.....IMALI TOME KRAJU? nema

karagunis

pre 16 godina

- Ni kao mali nisam voleo cirkuse i vašare, nisam išao na njih, pa tako nisam došao ni na ovu utakmicu – kazao je Nenad Bjeković za Sport. Toliko o utakmici

Mohamed

pre 16 godina

@ Bozji poslusnik:
S pomocu Alaha procitah sta si napisao. Vidjeh da si covjek od Boga i da s bozjom misli razboris. I sam sam igrao fudbal kad sam bio mlad. Bjese to u Visokom kod Sarajeva. Igrao za Bosnu i navijao za nas dragi Partizan. Sjecam se Hasanagica, Jusufija, Galica i svih nasih dragih sampiona sa trenerom Gegicem, velikim covjekom i trenerom. Partizan je bio i ostao uvijek klub svih Jugoslovena! I nas Muslimana i vas Srba, i nase drage brace Hrvata, Makedonaca, Albanaca i drugih. Uvijek smo se time ponosili. I sad kao bozji covjek, od dragog Alaha poslat u ovu Ameriku da ucim i poducavam bozjoj misli i poruci, ja se sjecam dana nase mladosti i igara naseg Partizana. Nadam se da ce dragi Alah pomoci da se nasi narodi izmire, i da nas Partizan opet igra u Evropi i da ga sa istim radostima svi mi opet gledamo.
I tebi prijatelju, bozji covjece, zelim da ti milostivi Alah donese svu srecu. Selam tebi i tvojoj porodici i nasem Partizanu od Mohameda Hadziefendica iz Visokog a sada iz Detroita!

HORUK

pre 16 godina

Partizan je covjek, partizan je moc, partizan je nada, ali kada gubi sa njim je brigada i on ce na kraju da vlada. Slozili su se na sastanku Lige SH483 Slavko Tos, Franc Vila, Radovan Stipcevic, Adnan Breko i Nevenka Julic nakon jedne od utakmica.

Michael Scofield

pre 16 godina

S puno vere do kraja!!!!Za novi pocetak,sledece godine su samo nase!!!Pametna selekcija igraca u prelaznom roku!!!GO-GO PFC !!!!!!!!
ps.Popovicu, dovedi Antica, ali ne menjaj Djukica!!!


POZDRAV SVIMA!!!!

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 16 godina

Polako se spusta prasina i zavrsetak ove fudbalske sezone ! Kao pravi navijac Partizana, ne moram da vam kazem kako se osecam, ali..............procitavsi neke stvari na internetu...........stvarno ne mogu da budem ravnodusan ! 1 -- Ko i kako je bilo dozvoljeno da se na razglasu partizanovog stadiona pustaju zvezdine pesme ,posle finala kupa sa Vojvodinom ???? I ovo nije prvi put; ovog proleca se desilo da se na razglasu objavi da Zvezda vodi.........dok je Partizan poceo da igra utakmicu, istina trener Dukic je to odmah zatrazio da se vise ne ponovi ! 2 -- Kako to da Mirkovic i Dukic i jos jednom osobom iz fud.saveza Srbije idu u posetu Perovicu..........fusbalerom C.Zvezde ???? Razumem i ne razumem Dukica, kao stavio je Perovica u ''uzi spisak igraca mlade reprezentacije '' , i jako je u Zvezdi bio uglavnom rezerva !!!! Koji siri spisak, mnogo sam se iznenadio kad sam video njegovo ime tamo!!! Ne svida mi se ni izjava Dukica posle partizanove pobede od 4:2 -- '' Ja ne mrzim Zvezdu '' ! Razumem da mnogi kazu da je .......mozda navijao za Zvezdu u mladosti (mozda i danas )! 3-- Mirkovic, hvala Bogu Svevisljem sto nije direktor Partizana ! Tu treba jaka licnost,porodican covek,smiren,hrabar ( Tomic je odlican izbor ) ,kao sto je bio gosp. Bjekovic do pre 2 godine !!! Ako je predsednik Popovic uzeo metlu u ruke, neka i dalje tako nastavlja !!! Gospodinu Anticu, klub mora da se zahvaljuje lepim recima ..........putem telefona, i neka se i dalje igra sa unucima u Spaniju !Citao sam komentar navijaca broj 39 da su ih na autoputu za Beograd zaustavili milicioneri 3 sata i vratili nazad u Nis, zao mi je nijh . Nazalost, vidim i osecam odavde (iz Amerike ), da u mom dragom Partizanu , ima ''suflera'', koji stete Partizanu i ispustaju u javnost i '' lazi '', i istine ! Umesto da se Mirkovic bori za Partizan u FSS, on ide u posetu Perovicu (sto nije nazvao Nada da ide sa njim, Nad bi mu verovatno rekao : i tebi cu da slomim nogu , ako to ponovis to !!!) Nad je rekao pre 12 -13 godine da je hteo da ofarba Marakanu crno - belu, bit ce, bit ce to uskoro, vec ove jeseni ! Prosle godine Partizan je imao 9 - 11, teskih povreda igraca, prelome kosti Rnicu,Vukicu,Brnovicu ) ! Da li je iko iz Zvezde otisao da poseti Brnovica ??? dok Partizan hoce da bude posten i borbom u prsa sa Zvezdom.........u 2 derbija ovog proleca 2 crvena kartona protiv Partizana, 2 penala, 12 godina na derbi bez penala Partizanu !!! Bog voli .........hrabre ljude, postene, iskrene,verne, koje se zrtvuju za druge (a ne misle na sebe ), koje imaju ............ljubav !!! Takve osobe su potrebne Partizanu ! Za druge se navija, Partizan se voli ! Isus Hrist kaze u Bibliju : ili volis Boga, ili volis davola........ne mozes sluziti 2 sluge, moras jednu voleti i mrzeti drugu !

Grobari su Doktori

pre 16 godina

Najjaca prica od svih komentara je da je tekma namestena!
Ja sam bio na tekmi i mislim da partizan nije hteo da im da jos 5 komada!!!
tako da ustvari ona i jeste namestena!
I pitanje za komsinice , kome su oni dali 7 komada kada su tako jaki????

Novosadjanin

pre 16 godina

Upl0aD: Nije istina,prvo se gleda gol razlika,ako je ona ista,onda se gleda ko je dao vise golova,a ako je i to isto,onda se gleda medjusoban skor,znaci od kada je to tako,ja nemam pojma,tako to ide,cim titovi blizanci nisu 1 i 2,onda se cela liga i sva pravila menjaju,najbolje da su napisali kada despot da 150 golova,onda cete dobiti 2 mesto...Jebem ti ja drzavu,mislim tamo se mucite bre grobari da dobijete zemun jedva 2:1,a vamo kao tucete Apatin 7:1?O cemu mi pricamo,zar stvarno mislite da mozete da ih tucete sa 7:1?Razmislite i budite realni,zna se sto je ovo ovako ispalo...

Miloszdbg

pre 16 godina

@Synchronize

U potpunosti se slažem sa tobom!
Moram da istaknem da mi je danas srce bilo puno kada sam video pun jug! Stvarno su dobro navijali! Dosta sam ih kritikovao i juče se videlo da sam bio upravu! Zato sad apelujem na Vođe juga da više svoj bojkot ne iskazuju ne dolaskom na utakmice već na neki drugi način ( posle svake utakmice idite ispred severne tribine i tamo pevajte još dva sata npr.) i tada neću misliti da ste vi krivci za rezultate Partizana i nećete deliti odgovornost sa upravom za loše rezultate. Ako može neko da mi ostavi pesmu koju ste pevali na kraju utakmice o Zeki!
Partizan ispred svega!!!!

djole-ch

pre 16 godina

mnogo navijaca 5 000 svaka vam cast pun stadion hahahaha e sad uzmite nezasluzeno 2 mesto ako vas nije sramota, radujte se malisani

Postujem.....

pre 16 godina

Samo i specijalno za samozvanog strucnjaka i velikog poznavaoca pravila u Meridian super ligi.
"Kada smo već kod računica, zanimljivo je da u slučaju istog broja bodova u omeru Vojvodine i Partizana neće odlučivati međusobni skor, već gol razlika, a ako i ona eventualno bude ista odlučiće veći broj postignutih golova. Ovakvo pravilo primeniće se iz razloga što su oba kluba već obezbedila učešće u kvalifikacijama za Kup UEFA (Vojvodina kao finalista Lav kupa, a Partizan na osnovu plasmana na tabeli). Druga je stvar to što bi i jednima i drugima više prijalo da prvenstvo završe kao drugoplasirani..."

ljuba

pre 16 godina

Kako vas bre nije sramota. Da me je neko pitao 2 nedelje pre rekao bih mu da ce Vojvodina da izgubi a Partizan da pobedi a vi se jos dicite time. Namestaljka

за тебе сам Шапке

pre 16 godina

Какве све глупости могу да прочитам овде!!!Тај Хајдук са којим смо ми једва одиграли нерешено је вама забио три комада.Да не дужим,Гробари,фудбалску титулу можете узети следеће сезоне,али на сони плејстејшну(тамо можете и триплу круну),а што се тиче кошаркашке титуле не морате да бринете,Дуле је све средио у савезу,ФМП вам неће правити проблеме.
Поздрав за корисника "Лепо ми је"-биће ти лепо и следеће сезоне!!!

nikola

pre 16 godina

Raznih gluposti ima čovek da se načita.Sama utakmica i navijanje bilo je odlično.
Cigani nije bitna samo koreografija,bitna je i pesma.A vi ste ipak tu slabi.
Grobari KŠ

Partizan se voli...

pre 16 godina

zvezdasi se popishmanili shto je Partizan ipak drugi,umesto da se vesele tituli.Tu ste pokazali pravo lice - mrzim Partizan,a zvezdu volim zato sto igra protiv Partizana.Mrznja je najgori ljudski poriv,uglavnom potiche od gluposti..

Nesa-Nis

pre 16 godina

Strasno!!!
Treba zabraniti ligu!!!Kojih 7 golova, kupljenih 7 radi sigurnosti ukoliko vojvodina pobedi zbog gol razlike SRAMOTA

komsha

pre 16 godina

Bravo, zaslužili ste to drugo mesto! Pošteno ste ga namestili, "izlagali ste se opasnosti da vas uhapse i oteraju na robiju" :)))

за тебе сам Шапке

pre 16 godina

Какве све глупости могу да прочитам овде!!!Тај Хајдук са којим смо ми једва одиграли нерешено је вама забио три комада.Да не дужим,Гробари,фудбалску титулу можете узети следеће сезоне,али на сони плејстејшну(тамо можете и триплу круну),а што се тиче кошаркашке титуле не морате да бринете,Дуле је све средио у савезу,ФМП вам неће правити проблеме.
Поздрав за корисника "Лепо ми је"-биће ти лепо и следеће сезоне!!!

voja: kkpartizan- the greatest basketball club ever!

pre 16 godina

Kakva sramota za grobare...Bože dragi... U poslednjih 6 meseci prekidali su bojkot pet puta iz raznoraznih razloga... Ma koga bre vi zaj...vate, EJ BRE? Manipulišete masom, pa gori ste od Zečevića, stidite se. Čekaj, možda nisam u toku, ali ovo je toliko neverovatno da počinjem razmišljati da vas baš zabole i za bojkot i za to da li će Zeka ostati... ili ste nmožda sa njim u dilu? KLAKO SAM VEĆ RANIJE REKAO, JAVNO SE OGRAĐUJEM OD OVOG BOJKOTA GROBARA, JER MOJ LIČNO BOJKOT TRAJE OD PORAZA PROTIV OFK BEOGRADA(tri dana posle ispadanja od Artmedije) JER SE APSOLUTNO NIŠTA NIJE PROMENILO. Alo, bre, smeje nam se Antić, pa on radi sanormalni ljudima, ovde bi prošao kao Šakota i Bajević... Kakva Mladost iz Apatina, šta 7:1, pa zar su to parametri za Partizan? Ako jesu, pa onda nam bojkot ne treba, naši su rezultati dobri... SRAMOTA!

mentalita ultra'

pre 16 godina

Ova tekma nije regularna sigurno...Inace kakav crni jug,Grobari su ono sto se moglo videti u Zelezniku,Kuli,a ne danas...

zola FCRS

pre 16 godina

Seca li se neko kada je Partizan imao ovoliku bodovnu prednost nad ZVEZDOM na kraju sezone.

ajmo grobarcici mozda nas i sustignete,vi ste uvek u minusu !!!

bedi

pre 16 godina

da smo ovako igrali cele sezone osvojili bi titulu.Sad je kasno.Ova generacija mora jos mnogo da uci.Partizan ako misli da udje u kup uefa mora da se pojaca dobro.

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 16 godina

Puno pozdrava pravim partizanovcima i narocito Mohamedu Hadziefendicu iz Detroita !!! Kao sto si ti napisao komentar br. 74 -- '' S pomocu Alaha '' da s pomocu Alaha smo se nas dvoje partizanovci pronasli ovde u Americi, jer vidis Mohamede.............i ja zivim vec 25 godine ovde u Detroitu, kao i ti !!! Molim te javi mi se putem telefona na 586-598-5626 !!! Ako slucajno ne citas ovaj tekst, potrazit cu te medu tvoje '' jarane '' ! Hvala ti sto si rekao za moju porodicu, ja sam inace po narodnosti rumun iz Vojvodine, ali od Jugoslavije, Srbija je ostala '' moja zemlja '' ! Srce moje me izdalo kad sam pre 5 godine video trobojku SRJugoslavije u Torontu..........iz daljine od 300 metara sam ispustio suze iz moijh ociju i rekao sam sledece reci na rumunskom : '' Ej ti moja zemljo , moja Jugoslavijo, sta si ti dozivela, pa da ti i stara zastava ovde u tudini bude isprebijena od vetra '' ! Da Mohamede, dobro si razumeo moj recnik, pozvan sam od Boga ; On nas pozove i izabere , a ne mi Njega ! Cuo sam Bozji Sveti Glas u novembar 2002 godine, i od 2002 pa do danas danasnjeg , zivot mi nije isti ! Partizan je oduvek bio i .............bit ce nas, svih iz bivse SFRJ !!! Sreo sam se sa gosp.Tumbakovicem,V.Radojevicem, Zeljkom Sabljicem ,Z. Zecevicem, I. Curkovicem iz Partizana 2002 i 2004 godine ! Bivsem predsedniku sam poslao Bibliju iz Amerike !!! Neki su me na stadionu nazvali '' prorokom '' , ali Bog je izvadio iz mene ''ponos '', i ja im se vise predstavim putem telefona sa '' Bozji poslusnik '' , ime koje mi je dao Bog 2004 godine jer sam se hrabro borio sa de....ma !!! Sutra dan Bog mi je promenio ime, kad sam putem e.maila poslao poruke u Partizan! Slava Partizana tek sad pocinje,..........zato je nas Partizan prvo patio, kao Isus Hrist, i posle ga je podigao i dao mu slavu ! Ime novog stadiona Partizana je ''Hram fudbala '' , Kosovo ostaje deo Srbije (pozvao sam putem telefona ambasadu Srbije u Vasingtonu 5-6 puta ), dao sam im poruku od Boga ! Partizanovci, samo hrabro napred, zato je nas Partizan patio 2 godine i bio nagazen, ispljuvan, nasmejan..........ali koga Bog kaznjava, posle mu daje slavu!!! Upamtite ovaj tekst !!! Bogu se ne svida ove vode sa ''Juga '' ............jer imaju isuvise mrznju u njima ! Teleoptik je izvor zlata za Partizan koje ce Bog da blagoslovi; a od jeseni, samo hrabro, samo hrabro..........napred crno- beli tigrovi !

acjhlakscja;l

pre 16 godina

Jbt da li stvano verujete da su vam nedostajali navijaci ili jos strasnije verujete da tekma nije nastelovana? Mislite o tome..

Slavoljub

pre 16 godina

Nemam reci koje bi mogle opisati providnost namestanja ove utakmice.Taj Partizan nije u stanju da pobedi nekog Srpskoligasa sa 7:1, a ne Mladost.Ovo je tragicno i licemerno.

Vuk

pre 16 godina

Jadno je da se sad puvate u zadnjoj utakmici, gde ste cele sezone(izuzev one jedne utakmice sa zvezdom, koja mi nikad nece biti jasna,ali valjda i corava koka neko zrno ubode)? Jadni ste!!!
NAPRED ZVEZDO

Ulixes

pre 16 godina

Eh bre Grobari, mi vec 2 nedelje slavimo na vasoj livadi, red je da se i vi malo radujete. Posto je bojkot prekinut samo privremeno, nema razloga da se palite, od sledece utakmice ste ponovo u bojkotu. Ili mozda niste?

Grobari-jug

pre 16 godina

cestitke do nase igrace a i do sve grobare pokazali smo kako se to radi kada su tribine pune
pa zato samo ostaje zeko odlazi zeko odlazi nja nja nja

link za sve grobare
http://www.crnobeli-svet.piczo.com/?cr=6&rfm=y

savvy

pre 16 godina

Svi znamo zasto je prekinut bojkot na ovom mecu...da bi ti isti navijaci koji nisu pruzali podrsku tim igracima od istih razgrabili dresove i sorceve...bravo! Uspesan bojkot...

hunteR

pre 16 godina

Grobari,razmislite dobro!Kupljeni se kobajagi ostavkom i ovom danasnjom predstavom!Koga ste bre zavlacili da bojkotujete ove dve godine!!!Sram vas bilo kako ste se jeftino prodali!!!

delija

pre 16 godina

samo se nadajte grobari, vi sto ste osvajali osvajali ste.Sledece godine Zvezdi opet dupla kruna.nema konkurencije u ovoj ligi,osim mozda vojvodine

chill

pre 16 godina

7:1 da Partizan pobedi nekog sa ovim timom u ovoj sezoni???Ovo prosto vrišti:"NAMEŠTENO"!A čak su namestili i da Voša izgubi za svaki slučaj ako Apatinci ne pristanu...I verovatno se neće ni istražiti ovo...
Sramota,evo vam vašeg bojkota,mora da ste ponosni...
17bodova

0000

pre 16 godina

A nz na koga da se ugledamo pa kada ste vi imali koreografiju na nekoj utakmici,koliko vas ide na gostovanja(u kuli bilo 50 grobara)Copy:sever paste:jug mada ni to ne mozete.misli o tome

Nesa-Nis

pre 16 godina

Strasno!!!
Treba zabraniti ligu!!!Kojih 7 golova, kupljenih 7 radi sigurnosti ukoliko vojvodina pobedi zbog gol razlike SRAMOTA

GrobarBorca

pre 16 godina

strasno uzasssssss!!!!!!!!!
mi dadosmo sedam komada!!!!cigani dobise 2 penala!!!!imali kraja ovoj silnoj mafiji u nasoj banana drzavi!!!!!!!!!!!!???????????

Lepo mi je

pre 16 godina

Kada je Zvezda dala & golova nekoj keipi?
Kada je Zvezda dala Partizanu 4 gola?
Kako bi Zvezda uzela titulu da su Grobari bili na svome Jugu?

Baca

pre 16 godina

Kakav spektakl, 7 golova , pun jug, navijanje od 1. do poslednje minute.Stara garda grobara , rame uz rame sa maldjom, ma milina.Bravo grobari!! Srce me boli kad pomislim sta bi bilo da su grobari od pocetka bili uz nas mladi tim. Iduce godine ovako da bude od pocetka do kraja prvenstva, uzimamo titulu 100%. Protestvovati se moze mnogo efikasnije na stadionu nego van njega. Napred Partizan!

zn

pre 16 godina

Svaka cast na regularnosti lige,ovo samo moze kod nas da se desi!Ko je gledao utakmicu u zelezniku,zna o cemu pricam.Znalo se da ako Vojvodina pobedi,bice drugaa ako partizan takodje pobedi imace isto bodova kao i Vojvodina ali slabiju gol razliku.Partizan je trebao da pobedi sa sest golova razlike da bi bio drugi,a pitam koliki je bio rezultat?!I bez toga utakmica u zelezniku bila je namestena i znalo se ko ce pobediti,cak se Ranku Despotovicu dozvolilo da dva gola kako bi bio prvi strelac lige.Neka vam i drugo mesto pjartizani,sigurno ste ga zasluzili svojim bravuroznim partijama!Vojvodina pjartizan 3-1 u utakmicama ove sezone!!!!!Prvenstvo je stvarno sve regularnije!!!!!

Poštovani...

pre 16 godina

navijači Zvezde i nepoznavaoci pravila...

Da je Partizan pobedio sa, recimo, 70:1, a Vojvodina dobila Bežaniju, Partizan bi bio treći.
Uskoro će deset godina kako je kriterijum koji odlučuje o plasmanu u slučaju istog broja bodova međusobni skor ekipa a ne ukupna gol-razlika.

Dakle, Partizan nije morao da dobije šest razlike da bi bio drugi. Sa 1:0 bi bio drugi ako Voša ne dobije.

Uostalom, kapiram da samo armija klinaca oslobođenih od fizičkog može da se loži da se utakmice nameštaju tako što neko primi sedam golova.

takvi, na nesreću, vladaju ovim i drugim sajtovima.

Napolje, nađite drugare, igrajte se, pustite tastaturu...

Elem, Apatin raspad već odavno, Partizan pristojan, sa dosta želje, navijači bučni i prosečno organizovani...

Sezona gotova. Najzad.

Pozdrav.

JA original

pre 16 godina

sad sam ja shvatio zasto su grobari dosli na poslednju utakmicu, pa da bi dobili po neki dres i po neke stucne ili gace od igraca,znaci ipak su placeni.grobari smesni ste.
PS. Jedno pitanje za sve ljubitelje fudbala:
Kako se zove stadion Vojvodine?
odgovor:Karapartizan :-),na sta ste spali grobari da vam se i slaninari smeju,hahah

Novi sampion i titula i nasa Zvezda je opet najbolja!!!!!!

kepa

pre 16 godina

kostao nas je ovaj bojkot dve godine bez titule i bez najvernijih navijaca ali smo barem videli zekino pravo lice. vise nema skrivanja, neprijatelj partizana je zarko zecevic i to je kristalno jasno. buducnost je utopija ili buducnosti nema...

Ja

pre 16 godina

25.05.2007. 22:36
Partizan - Mladost A 7:1 (4:1)
to je pobeda dragi moji drago mije sto je CZ pokazala svoj kvalitet i odigrala nereseno.Slijedece godine imacemo novog sampiona a toce bit Partizan.

XAXA

pre 16 godina

fali vam Maletić (66min) da je dao GOL, a mora se spomenuti da je ušo u igru i Ćirković (73') i da je mogo dati gol ali je asestiro Lazetiću za sedmi gol.

P.S. znači poba u:
-fudbalu i osvojili 2.mesto,
-pobedili cigane u basketu,
-pobedili u VATERPOLU,
.....IMALI TOME KRAJU? nema

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 16 godina

Polako se spusta prasina i zavrsetak ove fudbalske sezone ! Kao pravi navijac Partizana, ne moram da vam kazem kako se osecam, ali..............procitavsi neke stvari na internetu...........stvarno ne mogu da budem ravnodusan ! 1 -- Ko i kako je bilo dozvoljeno da se na razglasu partizanovog stadiona pustaju zvezdine pesme ,posle finala kupa sa Vojvodinom ???? I ovo nije prvi put; ovog proleca se desilo da se na razglasu objavi da Zvezda vodi.........dok je Partizan poceo da igra utakmicu, istina trener Dukic je to odmah zatrazio da se vise ne ponovi ! 2 -- Kako to da Mirkovic i Dukic i jos jednom osobom iz fud.saveza Srbije idu u posetu Perovicu..........fusbalerom C.Zvezde ???? Razumem i ne razumem Dukica, kao stavio je Perovica u ''uzi spisak igraca mlade reprezentacije '' , i jako je u Zvezdi bio uglavnom rezerva !!!! Koji siri spisak, mnogo sam se iznenadio kad sam video njegovo ime tamo!!! Ne svida mi se ni izjava Dukica posle partizanove pobede od 4:2 -- '' Ja ne mrzim Zvezdu '' ! Razumem da mnogi kazu da je .......mozda navijao za Zvezdu u mladosti (mozda i danas )! 3-- Mirkovic, hvala Bogu Svevisljem sto nije direktor Partizana ! Tu treba jaka licnost,porodican covek,smiren,hrabar ( Tomic je odlican izbor ) ,kao sto je bio gosp. Bjekovic do pre 2 godine !!! Ako je predsednik Popovic uzeo metlu u ruke, neka i dalje tako nastavlja !!! Gospodinu Anticu, klub mora da se zahvaljuje lepim recima ..........putem telefona, i neka se i dalje igra sa unucima u Spaniju !Citao sam komentar navijaca broj 39 da su ih na autoputu za Beograd zaustavili milicioneri 3 sata i vratili nazad u Nis, zao mi je nijh . Nazalost, vidim i osecam odavde (iz Amerike ), da u mom dragom Partizanu , ima ''suflera'', koji stete Partizanu i ispustaju u javnost i '' lazi '', i istine ! Umesto da se Mirkovic bori za Partizan u FSS, on ide u posetu Perovicu (sto nije nazvao Nada da ide sa njim, Nad bi mu verovatno rekao : i tebi cu da slomim nogu , ako to ponovis to !!!) Nad je rekao pre 12 -13 godine da je hteo da ofarba Marakanu crno - belu, bit ce, bit ce to uskoro, vec ove jeseni ! Prosle godine Partizan je imao 9 - 11, teskih povreda igraca, prelome kosti Rnicu,Vukicu,Brnovicu ) ! Da li je iko iz Zvezde otisao da poseti Brnovica ??? dok Partizan hoce da bude posten i borbom u prsa sa Zvezdom.........u 2 derbija ovog proleca 2 crvena kartona protiv Partizana, 2 penala, 12 godina na derbi bez penala Partizanu !!! Bog voli .........hrabre ljude, postene, iskrene,verne, koje se zrtvuju za druge (a ne misle na sebe ), koje imaju ............ljubav !!! Takve osobe su potrebne Partizanu ! Za druge se navija, Partizan se voli ! Isus Hrist kaze u Bibliju : ili volis Boga, ili volis davola........ne mozes sluziti 2 sluge, moras jednu voleti i mrzeti drugu !

Grobari su Doktori

pre 16 godina

Najjaca prica od svih komentara je da je tekma namestena!
Ja sam bio na tekmi i mislim da partizan nije hteo da im da jos 5 komada!!!
tako da ustvari ona i jeste namestena!
I pitanje za komsinice , kome su oni dali 7 komada kada su tako jaki????

Recbok zvani Nikke

pre 16 godina

½... a na kraju je grupa navijača stigla do terena i razgrabila dersove i šorceve fudbalera.½
Nazalost,ispasce da su zbog toga i dosli.To samo pokazuje,koliko je nas narod zeljan originalne sportske opreme.Dosta mu je da kupuje onu na buvljacima.

jf

pre 16 godina

Ljudi koje cimanje,3 sata nas ORGANI REDA drze na autoputu i na kraju nas vrate nazad u Nis i mi ne odemo na tekmu,steta.A i basket smo preskocili ali dobro tamo nista novo

Michael Scofield

pre 16 godina

S puno vere do kraja!!!!Za novi pocetak,sledece godine su samo nase!!!Pametna selekcija igraca u prelaznom roku!!!GO-GO PFC !!!!!!!!
ps.Popovicu, dovedi Antica, ali ne menjaj Djukica!!!


POZDRAV SVIMA!!!!

CRNO BELA DAMA

pre 16 godina

Bravo CRNO-BELI!
Ubedjena sam da ce u narednoj sezoni ovakvi rezultati biti redovna pojava.

Ono vredjanje Zekine cerke je bilo krajnje nepotrebno i degutantno.
E muceni mi sa ovakvim vodjama Grobara, koji iniciraju takvo navijanje.
Oni su sramota za sve predjasnje generacije Grobara. Poznato je da njima cilj UVEK opravdava sredstvo, ali dotakli su dno.
Imaju li oni sestre, majke, zene?

Delije Sever 1989

pre 16 godina

Ma ja mislim da su grobari bili tu tokom cele sezone ,da bi Partizan bio ubedljivo prvi ! Sram nas bilo sto smo vam uzeli titulu ! Jos nesto !!!! Jug danas nije bio pun ! Bilo ih je 5000 ! Pa nas je toliko na severu na svakoj prvenstvenoj utakmici! Sramota bre!!!!!

aca grobar

pre 16 godina

Gde je onaj lik koji me pita iz koje sam ja price kad sam rekao ce ova ekipa partizana biti hit sledece sezone. Ovakva kreativnost i nadahnutost odavno nisu vidjeni u Humskoj. Jedino povremeni ispadi dela nazovi "grobara" prema Zaretu Zecevicu kvarili su ambijent. Ali sve u svemu ide na bolje i ja se iskreno nadam da cemo ako ne sledece onda u narednih 4-5 sezona konacno preuzeti primat od komsija odakle nas nece niko skloniti 50 god. Pozdrav za B92, forumase i sve grobare do sledece sezone !

karagunis

pre 16 godina

- Ni kao mali nisam voleo cirkuse i vašare, nisam išao na njih, pa tako nisam došao ni na ovu utakmicu – kazao je Nenad Bjeković za Sport. Toliko o utakmici

Upl0aD

pre 16 godina

Prvo sve cestitke Partizanu na ubedljivoj pobedi.
Stvarno ne vidim ni jedan jedini razlog da se navijaci komsinice javljaju! To dokazuje koliko su oni plitki i koliko imaju komleks. Namesteno? Partizanu treba pobeda od 6 razlike za 2. mesto? Ovo je vrhunac gluposti. Ako timovi imaju jednak broj bodova,gleda se MEDJUSOBNI SKOR !!!!!!!!!!!! Ako hoces da ostavis jedan tako dubokouman i pametan komentar bolje proveris pravila i onda ostavis.
Kaze Vuk da smo jadni ,a mi dali 7 komada. Nemam nista protiv toga da damo na svakoj tekmi 7 i da budemo tako "jadni"!
unregistered idi se registrovat u neku ustanovu koja leci takve komplekse,bice ti zovot lepsi.
kaze chill Partizan dao 7 komada sa ovakvim timom i to treba da se istrazi. Pa sta onda reci za tima koji je osvojio titulu? mozda bi i to trebalo da se istrazi? Ma ne.....to je zasluzeno...
ulixes-no coment
Mi namestili da Bezanija,kojoj usput treba pobeda za kup uefa,pobedi? sad im mi pomazemo?
eee svasta mos' cut , zaista ne razumem zasto pokusavate nas da ponizite? zasto se ne radujete duploj kruni? Zasto ovamo ostavljate tako glupe komentare? trebalo bi da volite vise svoj klub nego sto mrzite Partizan a to izgleda nije tako....

Novosadjanin

pre 16 godina

Upl0aD: Nije istina,prvo se gleda gol razlika,ako je ona ista,onda se gleda ko je dao vise golova,a ako je i to isto,onda se gleda medjusoban skor,znaci od kada je to tako,ja nemam pojma,tako to ide,cim titovi blizanci nisu 1 i 2,onda se cela liga i sva pravila menjaju,najbolje da su napisali kada despot da 150 golova,onda cete dobiti 2 mesto...Jebem ti ja drzavu,mislim tamo se mucite bre grobari da dobijete zemun jedva 2:1,a vamo kao tucete Apatin 7:1?O cemu mi pricamo,zar stvarno mislite da mozete da ih tucete sa 7:1?Razmislite i budite realni,zna se sto je ovo ovako ispalo...

nikola

pre 16 godina

Raznih gluposti ima čovek da se načita.Sama utakmica i navijanje bilo je odlično.
Cigani nije bitna samo koreografija,bitna je i pesma.A vi ste ipak tu slabi.
Grobari KŠ

boogie

pre 16 godina

Svaka cast momci!!!
Mislim da je nasa liga ove sezone bila najneizvesnija do sada, pre su stalno samo Partizan i ona druga ekipa pobedjivali sve i bilo je pravo cudo ako odigraju nereseno a kamoli izgube.
Dobro je za nas fudbal da ima sto vise neizvesnosti makar to bilo na stetu Partizana.Sledece sezone dupla kruna!!!!

mentalita ultra'

pre 16 godina

Ova tekma nije regularna sigurno...Inace kakav crni jug,Grobari su ono sto se moglo videti u Zelezniku,Kuli,a ne danas...

ljuba

pre 16 godina

Kako vas bre nije sramota. Da me je neko pitao 2 nedelje pre rekao bih mu da ce Vojvodina da izgubi a Partizan da pobedi a vi se jos dicite time. Namestaljka

Synchronize

pre 16 godina

Na pocetku pozdrav svim realnim i normalnim navijacima,a posebno Grobarima.
Sta reci za sezonu 2006/07? Dve dobre utakmice,Partizan-Groningen 4:2 , C.Zvezda-Partizan 2:4 + ova danas Patizan-Mladost 7:1.Bez osvojenog trofej... Malo za klub kakav je Partizan... Ali nije bas sve tako crno. Tim je podmladjen..Dosla je na red i ta generacija o kojoj se toliko pricalo. Doslo je i vreme da oni od talenata postanu igraci,igraci za velika dela. Mislim da bi uz nekoliko iskusnijih pojacanja,ali pravih pojacanja, Partizan mogao da ponovi i sezonu 2004/05 cak i da bude bolji.. Ako ne ove sezone onda 2008/09.
Smiljanic-odlican zadnji vezni, kapiten , borben ,srcan , mlad , jedina greska glupe izjave,
Obradovic- neocekivano dobio sansu i potpuno je iskoristio(osim mozda u mecu sa Bezanijom) , danas odlican,
Nenad Marinkovic-i on je finisu dobio vecu minutazu, dobro odigrao protiv Mladosti,ostale nekako u grcu, u svako slucaju buducnost Partizana,samo mu treba malo kontinuiteta,i bice on extra igrac.
Jovetic- i kod njega je slicno,igra nekako u grcu i nije pokazao sve sto zna. Vreme radi za njega. A sa iskustvom doci ce i golovi i asistenije i dobre igre.
Gulan- NIje odigrao mnogo utakmica,a ono sto je odigrao sasvim zadovoljava. Dovoljno je reci da je igrao u selekciji Evrope sa svojim vrsnjacima.
Rukavina- e takva nam pojacanja trebaju i sada na ljeto. Reprezentativni kalibar.
Bosancic-umalo da ga zaboravim. Stvarno je zasluzio,po meni,vise sansi.Nadam se da ce ove godine proraditi tj eksplodirati.Treba nam kreativac.
Lazic-I on je bio sasvim dobro pojacanje,dobar igrac, dobar tehnicar.
Nebojsa Marinkovic- njega sam ostavio za kraj. Steta sto sigurno ide ovog ljeta. Odlican igrac,najbolji strelac a veznjak. Glupo bi bilo da predje u prosecnu Bragu ili u drugoligaski klub iz Njemacke ali sta je tu je.

Mislim da imamo svetlu buducnost ukoliko zadrzimo ove igrace narednih nekoliko godina,i uz dobra pojacanja,ni liga sampiona nije daleko,uzimajuci u obzir i to da imamo dobar koeficijent mislim da je to sasvim izvesno. SAMO DA NE BUDE RASPRODAJE MLADIH IGRACA!!! Sigurno idu Kralj , Bajic i Lomic (odbrana) , Zajic i Neb.Marinkovic (sredina) , Odita (napad).-Standardniji igraci. Cirkovic,Markovski,Vukelja,Boya i jos neki. Od svih ce nam mozda jedino nedostajati Marinkovic i Kralj
Odbranu pod hitno obnoviti. Rukavina i Obradovic mogu da igraju, trebaju 2 stopera. Rnic ove godine katastrofa,mnogo gluposti je uradio i veoma veoma slaba sezona. Mihajlov dobbro poceo ali je na nekoliko tekmi pred kraj pravio pocetnicke greske.
Sredina:trebaju nam bar dva dobra i iskusna ofanzivna vezna igrca,neki kreativaci,koji ce povuci ekipu kad joj ne ide.Npr.kao sto je Ilic bio.
Napad: To nam je mozda i najslabija tacka vec 2 sezone. Provereni i dobri napadaci nam trebaju. Lazetic nije los igrac ali je neefikasan. Treba nam rodjeni strelac,koji daje min. 15 ak golova po sezoni.

Sto se tice pojacanja,zasada se najvise pominju Tosic iz Banata i A.Delibasic. Tosic je odlican mladi fudbaler. Delibasic, ko zna, nadam se da se nije izgubio. Nije bio los u LS.

Potrebno je da se mnoge kockice sloze ali se iskreno nadam da ce Partizan ove godine izaci iz krize, i ostvariti mnogo bolje rezultate a prije svega bolje igre.


nadam se da ce svi nasi klubovi imati uspjeha u evropi,da se Vojvodina imati pun stadion u kupu uefa , i da uz malo srece pri zrebu udje i u Ligu UK,i naravno uz uslov da zadrzi kostur ove ekipe.Zvezda uz nekoliko pojacanja da napadne kup uefa, i Bezanija da se ne obruka.

napisah roman za kraj sezone :)

P.S. Pozdrav za Sasu Curcica , legendu Partizana

Partizan se voli...

pre 16 godina

zvezdasi se popishmanili shto je Partizan ipak drugi,umesto da se vesele tituli.Tu ste pokazali pravo lice - mrzim Partizan,a zvezdu volim zato sto igra protiv Partizana.Mrznja je najgori ljudski poriv,uglavnom potiche od gluposti..

за тебе сам Шапке

pre 16 godina

Какве све глупости могу да прочитам овде!!!Тај Хајдук са којим смо ми једва одиграли нерешено је вама забио три комада.Да не дужим,Гробари,фудбалску титулу можете узети следеће сезоне,али на сони плејстејшну(тамо можете и триплу круну),а што се тиче кошаркашке титуле не морате да бринете,Дуле је све средио у савезу,ФМП вам неће правити проблеме.
Поздрав за корисника "Лепо ми је"-биће ти лепо и следеће сезоне!!!

Postujem.....

pre 16 godina

Samo i specijalno za samozvanog strucnjaka i velikog poznavaoca pravila u Meridian super ligi.
"Kada smo već kod računica, zanimljivo je da u slučaju istog broja bodova u omeru Vojvodine i Partizana neće odlučivati međusobni skor, već gol razlika, a ako i ona eventualno bude ista odlučiće veći broj postignutih golova. Ovakvo pravilo primeniće se iz razloga što su oba kluba već obezbedila učešće u kvalifikacijama za Kup UEFA (Vojvodina kao finalista Lav kupa, a Partizan na osnovu plasmana na tabeli). Druga je stvar to što bi i jednima i drugima više prijalo da prvenstvo završe kao drugoplasirani..."

Navijac

pre 16 godina

@ Bojkotasi, navijaci,simpatizeri...
Promene se dogadjaju i to je OK. Svaki navijac i simaptizer to podrzava i zeli uspeh u tom pravcu.
Ova utakmica je pokazala da je bajni Bojkot potucen do nogu. Partizanove utakmice su imale 7-12.ooo gledalaca u eri najveceg Bojkota. Juce je bilo izmedju 5 i 6.000.
To govori samo za sebe.
Pametnom je sve jasno, a i dobar putokaz onim clanovima Uprave koji leprsaju u nekoj imaginaciji da je Bojkot snaga, pa saradjuju sa njim i daju mu na znacaju.
Bojkot je destrukcija i tako ga treba tretirati i postupati sa organizatorima.
Nismo mi , navijaci i simpatizeri, sa Marsa , juce, pali pa da ne shvatamo o cemu se radi. No neka nastave i kao i svaka destrukcija, unistiti ce sami sebe i to im treba i dozvoliti.
Deo njih(ne, ne mogu to da nazovem navijacima) dolazi da navija, nego da vredja i izaziva incindente. Stacete oni u sportu i na stadionu?
To je sramotno za "casne" vodje grobara.
Bojkot je pokazao destruktivnost i besmisao, ali podrzan od onih kojima je odgovarao, on je dobio, potreban, smisao za njihove ciljeve i opstao do kraja. Kraj je pokazao zasto je trebao bojkot. Posledica je neminovna i , izmedju ostalog, jedan impotentni tim(nikad slabija Zvezda) je, bez problema, osvojio prvenstvo.
Utakmica je pokazala i koliko je navijaca podrzavalo bojkot.
Bez medijuske podrske i podrske komsija(sto im ne zameram, jer su radili za sebe) bojkot bi bio smesan.
Smesan je ispao i onaj ko veruje da su oni(Bojkotasi) snaga.
Dobronamerne vodje(ako vas uopste ima takvih, a ja verujem da ima i da ste samo izmanipulisani), prst na celo i analizirajte efekte Bojkota i kome sluzite sa ovakvim manifestacijama snage i "umeca".
Svaka cast dobronamernim vodjama, ali samo za dobru nameru. Ipak su pokazali da je, veoma cesto, i put do pakla poplocan dobrim namerama.Valda su zavedeni shvatili da je mnogo lakse povesti ljude u destrukciju, nego u stvaralastvo i da se vise nikad sa tim ne poigraju. Uprava je shvatila da se sa iracionalnom grupom ne treba kockati ni u kom smislu, a posebno se ne treba pregovarati. Najveci promasaj Zecevica i Bjekovica(i onih koji su ih uvalili u te dilove) je u tome.
Vidim vas da vec pravite novi razdor.
Upucujete kritike onima koji ne navijaju kao vi. Frustrirani ste, jer ne kontrolisete navijace. Nemate svoj geto u kome je sve pod vasom jurisdikcijom.
Za Partizanovce svih nivoa navijanja:
Atmosvera se formira spontano i postepeno i za to je potrebno vreme, a ne nasilje i nekultura koju pokazuje ovaj samoproklamovani deo.
Diranje porodice. Time sve govore o sebi. Partizan ce napred i napuniti stadion kad na stadionu budu NAVIJACI a ne razbijaci i osvetnioci.
Zvezdi cestitke, a Partizanu, Vosi, Bezaniji, Hajduku i zvezdi uspeh u sakupljanju bodova za bolji status Srpskog fudbala.
Toliko od navijaca.

за тебе сам Шапке

pre 16 godina

Какве све глупости могу да прочитам овде!!!Тај Хајдук са којим смо ми једва одиграли нерешено је вама забио три комада.Да не дужим,Гробари,фудбалску титулу можете узети следеће сезоне,али на сони плејстејшну(тамо можете и триплу круну),а што се тиче кошаркашке титуле не морате да бринете,Дуле је све средио у савезу,ФМП вам неће правити проблеме.
Поздрав за корисника "Лепо ми је"-биће ти лепо и следеће сезоне!!!

komsha

pre 16 godina

Bravo, zaslužili ste to drugo mesto! Pošteno ste ga namestili, "izlagali ste se opasnosti da vas uhapse i oteraju na robiju" :)))

Miloszdbg

pre 16 godina

@Synchronize

U potpunosti se slažem sa tobom!
Moram da istaknem da mi je danas srce bilo puno kada sam video pun jug! Stvarno su dobro navijali! Dosta sam ih kritikovao i juče se videlo da sam bio upravu! Zato sad apelujem na Vođe juga da više svoj bojkot ne iskazuju ne dolaskom na utakmice već na neki drugi način ( posle svake utakmice idite ispred severne tribine i tamo pevajte još dva sata npr.) i tada neću misliti da ste vi krivci za rezultate Partizana i nećete deliti odgovornost sa upravom za loše rezultate. Ako može neko da mi ostavi pesmu koju ste pevali na kraju utakmice o Zeki!
Partizan ispred svega!!!!

zola FCRS

pre 16 godina

Seca li se neko kada je Partizan imao ovoliku bodovnu prednost nad ZVEZDOM na kraju sezone.

ajmo grobarcici mozda nas i sustignete,vi ste uvek u minusu !!!

djole-ch

pre 16 godina

mnogo navijaca 5 000 svaka vam cast pun stadion hahahaha e sad uzmite nezasluzeno 2 mesto ako vas nije sramota, radujte se malisani

bedi

pre 16 godina

da smo ovako igrali cele sezone osvojili bi titulu.Sad je kasno.Ova generacija mora jos mnogo da uci.Partizan ako misli da udje u kup uefa mora da se pojaca dobro.

Mohamed

pre 16 godina

@ Bozji poslusnik:
S pomocu Alaha procitah sta si napisao. Vidjeh da si covjek od Boga i da s bozjom misli razboris. I sam sam igrao fudbal kad sam bio mlad. Bjese to u Visokom kod Sarajeva. Igrao za Bosnu i navijao za nas dragi Partizan. Sjecam se Hasanagica, Jusufija, Galica i svih nasih dragih sampiona sa trenerom Gegicem, velikim covjekom i trenerom. Partizan je bio i ostao uvijek klub svih Jugoslovena! I nas Muslimana i vas Srba, i nase drage brace Hrvata, Makedonaca, Albanaca i drugih. Uvijek smo se time ponosili. I sad kao bozji covjek, od dragog Alaha poslat u ovu Ameriku da ucim i poducavam bozjoj misli i poruci, ja se sjecam dana nase mladosti i igara naseg Partizana. Nadam se da ce dragi Alah pomoci da se nasi narodi izmire, i da nas Partizan opet igra u Evropi i da ga sa istim radostima svi mi opet gledamo.
I tebi prijatelju, bozji covjece, zelim da ti milostivi Alah donese svu srecu. Selam tebi i tvojoj porodici i nasem Partizanu od Mohameda Hadziefendica iz Visokog a sada iz Detroita!

voja: kkpartizan- the greatest basketball club ever!

pre 16 godina

Kakva sramota za grobare...Bože dragi... U poslednjih 6 meseci prekidali su bojkot pet puta iz raznoraznih razloga... Ma koga bre vi zaj...vate, EJ BRE? Manipulišete masom, pa gori ste od Zečevića, stidite se. Čekaj, možda nisam u toku, ali ovo je toliko neverovatno da počinjem razmišljati da vas baš zabole i za bojkot i za to da li će Zeka ostati... ili ste nmožda sa njim u dilu? KLAKO SAM VEĆ RANIJE REKAO, JAVNO SE OGRAĐUJEM OD OVOG BOJKOTA GROBARA, JER MOJ LIČNO BOJKOT TRAJE OD PORAZA PROTIV OFK BEOGRADA(tri dana posle ispadanja od Artmedije) JER SE APSOLUTNO NIŠTA NIJE PROMENILO. Alo, bre, smeje nam se Antić, pa on radi sanormalni ljudima, ovde bi prošao kao Šakota i Bajević... Kakva Mladost iz Apatina, šta 7:1, pa zar su to parametri za Partizan? Ako jesu, pa onda nam bojkot ne treba, naši su rezultati dobri... SRAMOTA!

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 16 godina

Puno pozdrava pravim partizanovcima i narocito Mohamedu Hadziefendicu iz Detroita !!! Kao sto si ti napisao komentar br. 74 -- '' S pomocu Alaha '' da s pomocu Alaha smo se nas dvoje partizanovci pronasli ovde u Americi, jer vidis Mohamede.............i ja zivim vec 25 godine ovde u Detroitu, kao i ti !!! Molim te javi mi se putem telefona na 586-598-5626 !!! Ako slucajno ne citas ovaj tekst, potrazit cu te medu tvoje '' jarane '' ! Hvala ti sto si rekao za moju porodicu, ja sam inace po narodnosti rumun iz Vojvodine, ali od Jugoslavije, Srbija je ostala '' moja zemlja '' ! Srce moje me izdalo kad sam pre 5 godine video trobojku SRJugoslavije u Torontu..........iz daljine od 300 metara sam ispustio suze iz moijh ociju i rekao sam sledece reci na rumunskom : '' Ej ti moja zemljo , moja Jugoslavijo, sta si ti dozivela, pa da ti i stara zastava ovde u tudini bude isprebijena od vetra '' ! Da Mohamede, dobro si razumeo moj recnik, pozvan sam od Boga ; On nas pozove i izabere , a ne mi Njega ! Cuo sam Bozji Sveti Glas u novembar 2002 godine, i od 2002 pa do danas danasnjeg , zivot mi nije isti ! Partizan je oduvek bio i .............bit ce nas, svih iz bivse SFRJ !!! Sreo sam se sa gosp.Tumbakovicem,V.Radojevicem, Zeljkom Sabljicem ,Z. Zecevicem, I. Curkovicem iz Partizana 2002 i 2004 godine ! Bivsem predsedniku sam poslao Bibliju iz Amerike !!! Neki su me na stadionu nazvali '' prorokom '' , ali Bog je izvadio iz mene ''ponos '', i ja im se vise predstavim putem telefona sa '' Bozji poslusnik '' , ime koje mi je dao Bog 2004 godine jer sam se hrabro borio sa de....ma !!! Sutra dan Bog mi je promenio ime, kad sam putem e.maila poslao poruke u Partizan! Slava Partizana tek sad pocinje,..........zato je nas Partizan prvo patio, kao Isus Hrist, i posle ga je podigao i dao mu slavu ! Ime novog stadiona Partizana je ''Hram fudbala '' , Kosovo ostaje deo Srbije (pozvao sam putem telefona ambasadu Srbije u Vasingtonu 5-6 puta ), dao sam im poruku od Boga ! Partizanovci, samo hrabro napred, zato je nas Partizan patio 2 godine i bio nagazen, ispljuvan, nasmejan..........ali koga Bog kaznjava, posle mu daje slavu!!! Upamtite ovaj tekst !!! Bogu se ne svida ove vode sa ''Juga '' ............jer imaju isuvise mrznju u njima ! Teleoptik je izvor zlata za Partizan koje ce Bog da blagoslovi; a od jeseni, samo hrabro, samo hrabro..........napred crno- beli tigrovi !

acjhlakscja;l

pre 16 godina

Jbt da li stvano verujete da su vam nedostajali navijaci ili jos strasnije verujete da tekma nije nastelovana? Mislite o tome..

HORUK

pre 16 godina

Partizan je covjek, partizan je moc, partizan je nada, ali kada gubi sa njim je brigada i on ce na kraju da vlada. Slozili su se na sastanku Lige SH483 Slavko Tos, Franc Vila, Radovan Stipcevic, Adnan Breko i Nevenka Julic nakon jedne od utakmica.