Jokićev saigrač na prekretnici – NBA ili Evropa

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco se nalazi na prekretnici s obzirom na to da se bliži kraj dvogodišnje saradnje sa Denver Nagetsima.

Izvor:

Ponedeljak, 27.06.2022.

08:33

Jokićev saigrač na prekretnici – NBA ili Evropa
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Kampaco je ograničen slobodan agent, ali ostanak u najjačoj ligi na svetu mu je i dalje prioritet.

"Moji prioriteti 1, 2 i 3 su da nastavim da igram u NBA. Za sada ne razmišljam o povratku u Evropu. Naravno da će se to desiti u nekom trenutku, ali ne sada. Jasna je situacija. Želim da probam ponovo u bilo kojoj franšizi", poručio je Kampaco.

Međutim, to ne znači da će juriti ostanak po svaku cenu.

"Izbegavam da se vodim novcem kroz život. Uvek je bilo u vezi sa tim šta me čini srećnim i ispunjavanju snova. Isto tako sam morao da uračunam i porodicu i bez čega ostajem. Kao i za dolazak, isto važi i za ostanak u NBA. Ne zatvaram bilo koja vrata. Bilo bi naivno biti opsednut ostankom u ligi. Možda i ne dobijem ponude. Real Madrid je moja druga kuća, ali mi sada preostaje da samo čekam", zaključio je omaleni Argentinac.

Kampaco je imao blistave momente u ligi, ali je naposletku dobijao sve manje prilike kod trenera tima iz Kolorada Majkla Melouna.

Tokom prethodne sezone odigrao je 65 utakmica sa po 18 minuta u proseku i za to vreme beležio pet poena i 3,4 asistencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: