Poznati sportski novinar vraća se na male ekrane – Dejan Anđus na TV B92

Posle dugogodišnje pauze, poznati novinar Dejan Anđus vraća se na male ekrane. Svake subote na televiziji B92 od 21.00 gledaćete ga u novoj emisiji "B92 sport".

Izvor: B92

Četvrtak, 23.12.2021.

18:50

Poznati sportski novinar vraća se na male ekrane – Dejan Anđus na TV B92
Foto : promo/ Aleksandar Krstovic

Prepoznatljiv po svom posebnom novinarskom stilu biće i u ovoj emisiji, jer kako kaže ostaje dosledan svom "patentu" koji je osmislio pre mnogo godina a koji jedini sa uspehom radi.

"Mnogi su pokušali da to oponašaju i ponove, ali samo sam ja spretno "skuvao" politiku i sport. Tako ćete i na "devedesetdvojci" gledati jedinstveni sportsko-politicki uvodnik i komentare u Anđusovom stilu", kaže ovaj sportski novinar .

Posle obaveznog komentara o raznoraznim gorućim temama Anđus otkriva da će uslediti jednočasovni razgovori sa po dvoje gostiju.

"Isključivo tema politika, fudbal i košarka, jer sadašnja Srbija je na ispravnom sportsko-političkom putu", dodaje on.
Foto : promo/ Aleksandar Krstovic

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: