Barseloni "El Klasiko", Trinkijeri i Bajern u vrhu Evrolige

Košarkaši Barselone pobedili su Real Madrid 79:72 u petom kolu Evrolige.

Izvor: PT

Petak, 23.10.2020.

20:05

Barseloni
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Izabranici Šarunasa Jasikevičusa ostvarili su treću pobedu ove sezone, dok je ekipa iz Madrida pretrpela četvrti poraz.

Real je nastavio sa bledim partijama i situacija u ekipi Pabla Lasa je alarmantna, s obzirom da se nalaze na poslednjim pozicijama Evrolige.

Katalonski gigant je već u prvom poluvremenu slomio otpor Reala. Ključna je bila druga deonica koju je Barselona dobila 30:13.
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
Tokom treće četvrtine "kraljevski klub" uspeo je da smanji zaostatak i dođe do -10, ali opet to nije bio egal i Barsa je kontrolisala meč.

Krajem poslednje deonice na pogon Serhija Ljulja Madriđani su uspeli da priđu na -5, ali vremena nije bilo i ekipa Šarunasa Jasikevičusa ostvarila je pobedu.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Kajl Kjurik sa 15 poena, Dejvis je ubacio 14, a Higins 13 poena. Kod Reala bolji od ostalih bio je Tompkins sa 14, a pratio ga je Abalde sa 13.

Ranije u toku dana košarkaši Bajerna savladali su Olimpijakos 74:68.

Izabranici Andree Trinkijerija odigrali su veoma dobru utakmicu i odbranom su dobili ekipu iz Pireja.

Veoma dobar meč odigrao je srpski košarkaš Vladimir Lučić koji je na terenu proveo 27 minuta i za taj period ostvario je 16 poena, četiri skoka, tri asistencije – indeks 22.

Opširnije o meču čitajte OVDE.

Mečeve ste mogli da pratite putem našeg LAJV BLOGA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: