"Rekao sam mu da je idiot, vređao sam ga" VIDEO

Argentinski teniser Dijego Švarcman otkrio je zašto ne razgovara sa Danilom Medvedevim.

Izvor: LN

Četvrtak, 22.10.2020.

19:19

Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Argentinac i Rus su imali nesuglasice tokom meča ATP kupa ove sezone.

Stvari su otišle predaleko u tolikoj meri da Dijego ne želi više ni "ćao" da kaže Danilu.

"Više ga ni ne pozdravljam. Imali smo dobar odnos. U takmičenjima postoje trenuci kada možete da se posvađate, ali onda da se izvinite. Može da se desi da 'poludite'. Ali, više ne treniram sa njim i više se ni ne čujemo", rekao je Švarcman za "ESPN".

Trenutno deveti teniser planete je otkrio i zašto je situacija takva kakva jeste.

"Napravio sam brejk a 5:3 i to proslavio tako što sam pogledao ka svojoj klupi. Kada sam servirao na 5:4, bilo je 0:30, napravio sam duplu servis grešku i on je vrisnuo od sreće. Pogledao sam i pomislio: 'Ovo je čudno'. Bilo je 0:40, izgubio sam poen i on je osvojio set sa 6:4, pogledao me, pa pogledao klupu Argentine. Rekao sam: 'On je kreten'. Tada sam mu rekao da je idiot. Vređao sam ga", priča Švarcman nastavlja:

"Kao da je postigao gol u fudbalu i krenuo da slavi pred vama i vašim navijačima. Nešto kasnije kapiten reprezentacije Rusije Safin mi se izvinio i rekao mi: 'On je malo lud, ne razumem zašto je to uradio'".


"Peke" i Medvedev su pored tog duela u Australiji odigrali još dva, a u sva tri je pobedu beležio ruski teniser.

U meču o kojem govorimo se, ipak, dešavalo "svašta nešto". Pogledajte jednu situaciju:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: