Rodić "spakovan" za izlaz, Zvezda pronašla zamenu i naciljala Vejinovića

Crvena zvezda užurbano radi na dolascima i odlascima do kraja prelaznog roka.

Izvor: MS

Ponedeljak, 21.09.2020.

17:30

Rodić
EPA/Ronald Bonestroo

U poslednje tri nedelje biće jako vruće na "Marakani" po tom pitanju, što nagoveštava da bi prvi mogao da ode Mohamed El Fardu Ben u Al Ahli kod Vladana Milojevića.

Na "izlaznim vratima" je i Milan Rodić, za koga se interesuju klubovi iz Turske i Azije.

Zvezda je spremna da izađe iskusnom levom beku u susret da napravi veliki ugovor zbog svega dobrog što je uradio u protekle tri godine.

I zato se, prema saznanjima B92.net, radi i na njegovoj zameni. Prvi na meti je francuski levi bek iz Genčlerbirlija Pjer-Ive Poloma.

Poloma je polivalentan jeigrač, može da igra po celoj levoj strani, ali čak i na mestu štopera.

Ovaj 26-godišnji defanzivac pre Genčlera igrao je za Sent Etjen, Šateru, Laval i Okser.

Ugovor sa turskim klubom ga vezuje do 2021. godine, ali postoji mogućnost za dogovor, čime bi Zvezda "ubila dve muve" jer je i potrazi i za centralnim defanzivcem. Takođe, i za vezistom i izbor je pao na holandskog fudbalera srpskih korena Marka Vejinovića.

Vejinović je trenutno slobodan igrač posle odlaska iz poljske Arke i postoje velike šanse da dođe na "Marakanu".

Bivši mladi reprezentativac Holandije ima jak "CV", nosio je dresove AZ Alkmara, Vitesea i Fejenorda i doneo bi sigurnost u vezni red crveno-belih.

Priredio: Miloš Simanović

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: