Petak, 17.01.2020.

13:59

Milojević: Nemamo izrazite šanse protiv Budućnosti

Trener Mege Bemaks Dejan Milojević rekao je da njegova ekipa nema izrazite šanse u utakmicama poput predstojeće protiv Budućnosti.

Izvor: B92

Milojević: Nemamo izrazite šanse protiv Budućnosti
Foto: Starsport

Milojević je istakao da tim mora da da sve od sebe do kraja ABA lige kako bi zabeležili što više pobeda.

"Iako ovakvi mečevi nisu oni u kojima imamo izrazite šanse za trijumf, moramo da damo sve od sebe do kraja lige kako bismo zabeležili što više pobeda. Moramo da pokažemo pre svega veću želju i energiju na parketu u odnosu na domaću ekipu jer bez toga, sve ostalo pada u vodu. Mi se dižemo kao ekipa, protiv Crvene zvezde nije bilo realno da zabeležimo pobedu, ali verujem da će nam se dobar rad na treninzima i sve bolja igra na utakmicama u narednom periodu vratiti i kroz pobede na terenu", rekao je Milojević za klupski sajt.

Mega će gostovati Budućnosti u 16. kolu ABA lige.

"Budućnosti je jedan od favorita za osvajanje ABA lige. Bore se za prednost domaćeg terena u plej-ofu i sigurno je da će želeti da pokažu reakciju u odnosu na poraz u Novom Mestu u prošlom kolu", kazao je Milojević.

Košarkaš Mege Luka Cerovina je rekao da njegova ekipa želi da iznenadi favorita.

"Budućnosti ima veoma kvalitetnu ekipu. Imali su neke možda neočekivane poraze u ABA ligi u prethodnom periodu i očekivano je da pokažu reakciju u meču protiv nas. Uz agresivnu odbranu i veliku energiju na parketu, moramo da damo sve od sebe kako bi došli do iznenadjenja i trijumfa koji bi nam puno značio u borbi za opstanak", rekao je Cerovina.

Utakmica se igra u subotu od 21.00 u Podgorici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: