Degenek: Žander nije kriv VIDEO

Miloš Degenek i Milan Borjan, fudbaleri Crvene zvezde, prokomentarisali su poraz od Olimpijakosa.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Sreda, 11.12.2019.

23:27

Degenek: Žander nije kriv VIDEO
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Zvezda je u poslednjem kolu Grupe B Lige šampiona poražena u Pireju rezultatom 1:0, čime je završila učešće u Evropi ove sezone.

Degenek je posle meča rekao da njegova ekipa nije imala "ubilački instinkt".

"Teško je sve sabrati. Imali smo utakmicu u našim rukama. Trebalo je da vodimo, trebalo je da damo gol, zaslužili smo da vodimo. Oni su imali svoju priliku i dali gol. Borjan je fenomenalno branio, odbrana se sjajno snalazila 90 minuta. To je razlika, nemamo taj 'kiler instinkt' koji treba da se ima u svakoj velikoj ekipi", rekao je Degenek.

Australijski reprezentativac je istakao da niko nije kriv za poraz i da im je mnogo žao.

""Nije lako, lakše ti padne kada primiš dva, tri pet, 10 golova. U moje se ime izvinjavam svima, nadam se da će nas navijači boriti i dalje, mi ćemo se boriti do kraja sezone za duplu krunu. Iskreno, mislim da smo igrali dobro. Nije lako kada primite gol u poslednjim minutima. Ne znam sa čime mogu to da poredim, to je najgora stvar na svetu. Velika je ovo škola za sve nas, to je fudbal. I Ajaks je juče ispao, mi smo zaslužili danas da prođemo. Bitno je da uzmemo Kup i prvenstvo i da se opet Zvezda priprema za Ligu šampiona".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: