Brutalno zakucavanje američkog srednjoškolca VIDEO

Mladi košarkaš Džima Getveč, izveo je jedno od najboljih zakucavanja ikada viđenih na nekoj utakmici, a da ona nije bila revijalne prirode.

Izvor: LN

Petak, 26.07.2019.

09:48

Brutalno zakucavanje američkog srednjoškolca VIDEO
Photo by Nadine Rupp/Bongarts/Getty Images

Getveč, inače srednjoškolac, tokom letnjeg kampa u Las Vegasu pokazao je velike predispozicije koje ima i izveo neverovatno zakucavanje.

On je tokom jedne akcije presekao loptu, zaleteo se ka košu, skočio i provukao je ispod obe noge, pre nego što je prikucao kroz obruč.

Gotovo svi prisutni u hali su skočili na noge, a Džima je oduševio i brojne NBA zvezde koje nisu mogle da se načude potezu srednjoškolca.

Isto zakucavanje izveo je Eron Gordon pre nekoliko godina, ali na takmičenju u okviru Ol-star vikenda u Torontu, a slična se mogu videti na fristajl događajima i turnirima 3x3. Inače, Getveč je košarkaškoj javnosti već poznat po svojim atraktivnim zakucavanjima i mnogi su ga već proglasili za najvećeg atletu među srednjoškolcima u Americi.

Često zabavlja publiku i tokom zagrevanja, dok se na društvenim mrežama mogu pronaći snimci njegovih eksperimenata.

U senku je bacio i mnoge mlade nade koje su došle u Las Vegas da se prikažu u što boljem svetlu, među njima je i sin Lebrona Džejmsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: