Vestbruk otišao kod Hardena!

Jedan od najboljih košarkaša današnjice Rasel Vestbruk će karijeru nastaviti u Hjuston Roketsima.

Izvor: SV

Petak, 12.07.2019.

09:41

Vestbruk otišao kod Hardena!
Photo by Elsa/Getty Images

U okviru tog transfera, u Oklahomu će se preseliti Kris Pol, a ta franšiza će dobiti dva buduća pika prve runde Roketsa i mogućnost zamene još dva.

Ovim poslom su se oba tima rešila najvećih problema, ako se tako mogu nazvati slučajevi Vestbruka i Pola.

Naime, dosadašnji lider Tandera je posle odlaska Pola Džordža u Kliperse i praktično raspada ekipe koja je nastupala u prošlosezonskom plej-ofu, zatražio od uprave da mu se omogući prostor za nastavak karijere na drugom mestu.

Sa druge strane, Pol nije opravdao očekivanja Roketsa i pre svih Hardena, sa kojim je navodno došao i u sukob zbog njegovog načina igre, odnosno želje da što više vremena ima loptu u posedu.

Pol je navodno već najavio da ne namerava da ostane u Oklahomi, a kao moguća nova destinacija se pominje Majami, koji bi tako formirao i svoju veliku trojku, sa novopridošlim Džimijem Batlerom, starosedeocem Goranom Dragićem i Polom.

Vestbruk i Harden će zaigrati zajedno prvi put od 2012. godine, kada je nekadašnji MVP lige odlučio da napusti Tandere i postane član Roketsa.

Ovim "poslom", Oklahoma je i zvanično ostala bez ijednog člana fantastičnog trija Durent-Harden-Vestbruk, koji u toj franšizi nije uspeo da ostvari najviše ciljeve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

130 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: