Mažić karijeru nastavlja u Kini

Najbolji srpski fudbalski sudija, Milorad Mažić, registrovan je za suđenje u kineskoj Superligi, koja počinje 1. marta i trajaće do 30. novembra.

Izvor: SN

Subota, 23.02.2019.

10:22

Mažić karijeru nastavlja u Kini
Photo by Kevin C. Cox/Getty Images

Milorad Mažić, Mark Klatenburg, kao i trojica vodećih kineskih arbitara Mao Ning, Fu Ning i Žang Lei sudiće u kineskoj Superligi kako prenose kineski mediji.

U kineskom šampionatu se već nalaze dva srpska trenera, Dragan Stojković i Aleksandar Stanojević, koji će se inače boriti za titulu. Što se tiče srpskih fudbalera koji nastupaju u Kini, tamo se nalazi jedino Duško Tošić, koji brani boje Gvangdžoua, koji sa klupe vodi Dragan Stojković.

I dalje je nejasno da li je Mažić ostao na spisku sudija za Superligu Srbije ili će se potpuno okrenuti kineskom takmičenju, pošto je ipak malo teško suditi u Aziji, a istovremeno arbitrirati na srpskim stadionima, kao i na stadionima širom Evrope u okviru Lige Evrope i Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: