Kokoškov video dabl-dabl Marjanovića – Klipersi drže vrh Zapada

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su Finiks Sansa rezultatom 115:99.

Izvor: PT

Četvrtak, 29.11.2018.

08:12

Kokoškov video dabl-dabl Marjanovića – Klipersi drže vrh Zapada
Foto: Getty Images

Srpski košarkaš Boban Marjanović našao su u startnoj postavi franšiza iz Kalifornije, dok Miloš Teodosić nije dobio priliku ni na ovom meču.

Bobi je po navici iskoristio svaki minut i opravdao je poverenje trenera Doka Riversa. Centar Klipersa na terenu je proveo 19 minuta i za taj period je ostvario učinak od 12 poena, 12 skokova, uz 3/6 iz igre i 6/6 sa linije za slobodna bacanja.

Njegov plus/minus bio je +21 i Los Anđeles je zasluženo slavio i ostvario 14. pobedu u dosadašenjem delu lige. Klipersi drže vrh sa skorom 14/6.

Srpski trener Igor Kokoškov nije uspeo da pronađe pravi lek za igru protivnika i Sansi su pretrpeli čak 17. poraz u 21. meču. Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Danilo Galinari sa 28 poena, 10 skokova i četiri asistencije. Tobajas Heris ga je pratio sa 18 poena i 10 skokova, Lu Vilijams je ubacio 20, dok je Montrez Herel postigao 18, uz šest skokova.

Koliko je Bobi odigrao dobar meč govori podatak da je "ruki" Diandre Ejton postigao samo četiri poena, a prosek mu je oko 18. Buker je bio najefikasniji kod Sansa s 23, Okobo je ubacio 19, međutim franšiza iz Arizone nije imala nikakve šanse.

Klipersi drže čelo Zapada, a Sansi nažalost začelje.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: