Milan zove Pavkova na "San Siro"!

Milan Pavkov sa dva pogotka protiv Liverpula otvorio je sebi vrata Evrope, a prema pisanju medija italijanski Milan je zainteresovan za Zvezdinog napadača.

Izvor: PT

Utorak, 13.11.2018.

23:23

Milan zove Pavkova na
Foto: Getty Images

Pavkov, koji ima 24 godine, heroj je šampiona Srbije, pošto je sa dva gola doneo trijumf crveno-belima protiv vicešampiona Evrope i sada ga u timu želi Milan, prenosi "total soccer", a piše italijanski "tutosport" u novom izdanju.

"Tutosport" će u novom broju posvetiti ceo članak Pavkovu, u kojem će se baviti njegovom karijerom i usponom do ovih visina.

Napadač Crvene zvezde u Beograd je došao za 300.000 evra iz Radničkog iz Niša, a ove sezone bio je među najvažnijim igračima za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona.

Usled povrede Ričmonda Boaćija dobio je priliku da igra od starta protiv Liverpula i to je na najbolji mogući način iskoristio. Po specijalizovanom transfermarketu cena Pavkova je nešto preko milion evra i videćemo da li će doći do pregovora sa Milanom.

Pavkov je ove sezone odigrao 17 mečeva i postigao je sedam golova, od čega dva u Ligi šampiona protiv Liverpula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

114 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: