LŠ: Čelsi ponovo na Barsu, Real Madrid protiv PSŽ

Fudbaleri Rel Madrida u osmini finala Lš igraće protiv Pari Sen Žermena, dok će Čelsi odmeriti snage sa Barselonom, odlučeno je žrebom u Nionu.

Izvor: SM

Ponedeljak, 11.12.2017.

11:30

LŠ: Čelsi ponovo na Barsu, Real Madrid protiv PSŽ
Getty Images

Real i PSŽ su se do sada sastajali šest puta, oba kluba su upisala po dve pobede, a dva meča su završena remijem.

Veliki derbi i dva uzbudljiva meča očekuju se i u duelu Čelsija i Barselone.

Engleski i španski klub su do sada odigrali 12 međusobnih duela, sve u Ligi šampiona. Čelsi je pobedio četiri puta, a Barselona tri. Poslednji put su se sastali u polufinalu u sezoni 2011/12. kada je londonski klub bio bolji i plasirao se u finale.

Nemanja Matić sa Mančester Junajtedom za rivala će imati Sevilju, Aleksandar Kolarov i njegova Roma će na megdan Šahtjoru, dok će Bešiktaš Duška Tošića odmeriti snage sa Bajernom.

Prošlosezonski finalista, ekipa Juventusa, igraće protiv Totenhema u osmini finala. Ta dva kluba se nikada do sada nisu sastajala u evropskim takmičenjima.

Prve utakmice osmine finala na programu su 13. i 14, odnosno 20. i 21. februara, a revanši 6. i 7, odnosno 13. i 14. marta.

Šampionsku titulu brani Real Madrid, a finale se ove godine igra na Olimpijskom stadionu u Kijevu 26. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

173 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: