Rim: Nadal vs Tim treći put u 20 dana

Rafael Nadal pobedio je Džeksa Soka sa 6:3, 6:4, dok je Dominik Tim posle tri seta i velike borbe pobedio Sema Kverija u osminifinala Mastersa u Rimu.

Izvor: PT

Četvrtak, 18.05.2017.

21:48

Rim: Nadal vs Tim treći put u 20 dana
Getty Images

Upravo će se u borbi za polufinale sastati Španac i Austrijanac, a to će biti njihov trići meč u razmaku od 20 dana.

Nadal je u oba susreta izašao kao pobednik, u Barseloni i Madridu, međutim videćemo šta će biti u petak.

Četvrti reket sveta savladao je Amerikanca posle samo 86 minuta igre, čime je nastavio sa perfektinim partijama ovog proleća na šljaci.

Sa druge strane Dominiku Timu bilo je potrebno sat i 58 minuta da pobedi Sema Kverija. Iznenađujuće, Amerikanac je dobio prvi set sa 6:3, međutim istom merom uzvratio je sedmi igrač sveta.

Usledio je treći set i prava drama, pošto je u taj brejku trećeg seta Kveri imao čak tri meč lopte, međutim nijednu nije iskoristio.

Kada je tim došao do prve meč lopte, odmah ju je iskoristio i u 13. gemu trećeg seta slavio sa 9:7.

Nadal i Tim sastajali su se ukupno pet puta, a jedini trijumf mladi Austrijanac ostvario je u Buenos Ajresu 2016. godine. Meč je na programu u petak oko 16 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: