LŠ: Real stiže u Minhen, Barsa u Torino!

Bajern iz Minhena igraće protiv Real Madrida u četvrtfinalu Lige šampiona, dok će se u drugom derbiju ove faze sastati Juventus i Barselona.

Izvor: ÐN

Petak, 17.03.2017.

12:12

LŠ: Real stiže u Minhen, Barsa u Torino!
Photo by Stu Forster/Getty Images

Osim dva spomenuta klasika takmičenje među najboljih osam doneće nam još dva zanimljiva dvomeča u kojem se sastaju Atletiko Madrid – Lester, odnosno Borusija Dortmund – Monako.

Madriđani i Bavarci sastaće se treći put u ovoj deceniji, pošto su po jednom slavili u polufinalu najelitnijeg evropskog takmičenja, dok će Juve i Barsa igrati reprizu finala iz 2015. godine.

Lester siti, aktuelni šampion engleske Premijer lige, prvo će gostovati na 'Visente Kalderonu', a mnogo golova možemo očekivati kada se sretnu dve napadački nastrojene ekipe iz Dortmunda i Monaka.

Prve utakmice četvrtfinala Lige šampiona igraju 11. i 12. aprila, dok su revanši sedam dana kasnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

251 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: