Stojiljković pet godina u Bragi

Napadač Čukaričkog Nikola Stojiljković prešao je u portugalsku Bragu, saopšteno je iz superligaša sa Banovog Brda.

Izvor:

Petak, 07.08.2015.

22:27

Default images
StarSport

Ovo je drugi odlazak iz Čuke u poslednjih nekoliko dana, pošto je Rajko Brežančić prethodno pojačao ekipu AZ Alkmara.

Posle uspešno obavljenih lekarskih pregleda, mladi centarfor potpisao je ugovor na pet godina, a u novom klubu nosiće dres sa brojem 19.

"Prezadovoljan sam dolaskom u klub kakav je Braga. Mislim da je to pravi klub za nastavak moje karijere i da mogu mnogo da napredujem. Imaju visoke ciljeve u domaćem prvenstvu i Ligi Evrope što mi se jako dopada. Nadam se da ću kao u Čukaričkom osvojiti trofej. Stadion je prelep, specifičan, jedva čekam da izađem na teren i pokažem svoj kvalitet. Zahvalio bih se svima u Čukaričkom na svemu što sam doživeo u proteklom periodu i klub sa Banovog brda će mi uvek ostati u lepoj uspomeni", rekao je Stojiljković.

Mladi napadač je u prošloj sezoni za Čukarički postigao 14 golova i trebalo je da učestvuje na završnom turniru prvenstva Evrope za igrače do21 godine u Češkoj, ali je nažalost izostao zbog povrede kolena.

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević ne krije zadovoljstvo zbog uspešno realizovanih transfera igrača iz ekipe sa Banovog brda.

"Breža je u AZ Alkmaru, Stojiljko u Bragi, a to jaki klubovi. Želimo da postane trend da naši igrači prelaze u takve ekipe i očekujem još transfera. Takođe, mladim igračima uspostavljanje takvog standarda u Čukaričkom treba da bude dodatni motiv da daju svoj maksimum na treninzima i u igri", rekao je Matijašević.

Kako je dodao, posle prelaznog roka Čukarički će intenzivirati saradnju sa italijanskom Romom o čemu postoji pisani zahtev iz kluba iz Italije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: