Srbin vodi Tander tokom Letnje lige!

Srpski stručnjak Darko Rajaković vodiće Oklahoma Siti Tander tokom Letnje lige u Orlandu, što je veliko priznanje za njega.

Izvor: JT

Ponedeljak, 06.07.2015.

10:31

Default images
Screenshot

Rajaković je od prošle godine uvršten u stručni štab Tandera, a i u narednoj sezoni ostaće na funkciji pomoćnog trenera u timu iz Oklahoma Sitija.

Tander prvu utakmicu igra u ponedeljak, kada će mu rival biti Orlando Blu.

Rajaković je, inače, pre imenovanja za pomoćnog trenera dve godine vodio razvojni tim Tandera – Tulsa 66ersa. Tako je ujedno postao prvi trener koji je vodio neki tim u Razvojnoj ligi NBA koji je rođen van Severne Amerike.

Pre 66ersa, Rajaković je vodio španski Torelodones i Borac iz Čačka, a bio je i trener mlađih kategorija Crvene zvezde. Tokom osam godina pod njegovim vođstvom, ’crveno-beli’ su osvojili dve titule.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: