Nova vest
Tenis

Subota, 13.05.2017.

10:50

Rim: Novak ponovo na Keja, pa Rafu

Novak Đoković mogao bi da se sastane u četvrtini finala Mastersa u Rimu sa Keijem Nišikorijem, odnosno sa Rafaelom Nadalom u polufinalu.

Izvor:

Autor:

Rim: Novak ponovo na Keja, pa Rafu
Getty Images

Žreb za turnir koji u ponedeljak startuje u 'večnom gradu' identičan je onom u Madridu, pošto je Japanac predao Novaku meč u prestonici Španije u borbi za polufinale, dok ga od 16.00 časova čeka jubilarni 50. duel sa 'Bikom sa Maljorke' za finale u 'Magičnoj kutiji'.

Đoković, koji brani prošlogodišnje finale, slobodan je u prvom kolu, onda mu sledi duel sa boljim iz okršaja dobitnika 'vajld karte', domaćeg igrača Đanluke Magere i kvalifikanta, a u osmini finala mogao bi da se sastane sa Nikom Kirjosom, Robertom Bautisom Agutom, Žilom Simonom ili Karenjom Bustom.

S druge strane, Viktor Troicki za rivala na otvaranju turnira imaće Stefana Napolitana za protivnika, još jednog Italijana sa specijalnom pozivnicom.

U drugom delu 'kostura' nalazi se prvi igrač sveta Endi Mari, koji u drugoj rundi čeka boljeg iz italijanskog okršaja između Fabija Fonjinija i Matea Beretinija, kao i Stan Vavrinka – kome će rival biti Nikola Mau ili Benoa Per.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu