Srpski navijač vređao Džaku: Mrš odavde (VIDEO)

Snimak kako nepoznati srpski navijač na tribinama stadiona u Kalinjingradu vređa Granita Džaku, fudbalera Švajcarske, posle meča sa Srbijom ponovo nas je podsetio na duel između dve selekcije.

Izvor: B92

Petak, 13.07.2018.

14:30

Srpski navijač vređao Džaku: Mrš odavde (VIDEO)
Foto: Getty Images

Utakmica između Srbije i Švajcarske odavno je arhivirana, a neki bi rekli i zaboravljena, međutim snimak koji se ovih dana pojavio na društevnim mrežama ponovo je podgrejao situaciji.

"Orlovi" su u najkontroverznijoj utakmici na Mundijalu poraženi od Švajcaraca sa 2:1, a golove za "Sajdžije" postigli su Granit Džaka i Džerdan Šaćiri, koji su obojica poreklom sa Kosova.

Oni su golove proslavljali tako što su rukama imitirali 'albanskog orla', što je naišlo na velike kritike srpske, ali i evropske javnosti.

Sada, tri nedelje posle, na Tviteru je osvanuo snimak kako srpski navijač psovkama vređa Džaku i govori mu "Mrš, mrš odavde", a Džaka ga ućutkuje tako što je stavio kažiprst na usta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: