Kejn 152 minuta – 5 golova, Mesi 1.440 minuta – 5 golova

Napadač Engleske Hari Kejn postigao je het-trik protiv Paname u svojoj drugoj utakmici na Svetskom prvenstvu u Rusiji i već sakupio pet pogodaka na prvenstvu, koliko je Lionel Mesi postigao tokom čitave karijere do sada.

Izvor: B92

Nedelja, 24.06.2018.

21:45

Kejn 152 minuta – 5 golova, Mesi 1.440 minuta – 5 golova
Foto: Getty images/Getty images

Kejnu su za pet golova bila potrebna samo 152 minuta na utakmicama sa Tunisom i Panamom. Argentinac je odigrao 17 mečeva na prvenstvima sveta od 2006. do sada, da bi dao ukupno pet golova.

Jedan od njih dao je u Nemačkoj protiv Srbije i Crne Gore, kada je naša selekcija poražena 6:0.

Engleski špic je golovima protiv Paname postao i trenutno najbolji strelac šampionata u Rusiji ispred Kristijana Ronalda koji ima četiri pogotka, koliko ima i Belgijanac Romelu Lukaku.

Mesi je za sada na dva meča protiv Hrvatske i Islanda ostao na nuli, a najbolju priliku da prvenstvo otvori pogotkom imao je u prvom meču kada je promašio penal.

Tako je do sada odigrao 1.440 minuta za pet pogodaka, a njegova Argentina je posle teškog poraza od Hrvatske 3:0 i remija sa Islandom 1:1 u teškoj situaciji i čak ni pobeda u poslednjem kolu joj ne garantuje prolazak u narednu rundu takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: