Nova vest
Fudbal

Utorak, 29.11.2022.

22:33

Rašford: Živimo za ovakve momente

Reprezentacija Engleske pobedila je u poslednjem meču B grupe Vels sa 3:0 (0:0).

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Rašford: Živimo za ovakve momente
Foto: Tanjug/AP Photo/Frank Augstein

Istakli su se fudbaleri dva mančesterska kluba, Markus Rašford i Fil Foden koji su postigli golove za Gordi Albion.

Engleze u osmini finala očekuje meč sa Senegalomn, a posle meča, Markus Rašford, strelac dva gola, sumirao je utiske.

"Bili smo malo razočarani posle meča sa Amerikancima. Mislili smo da smo mogli da odigramo mnogo bolje. Bilo je važno da ovaj meč dobro odigramo. Briljantno smo se branili u prvom delu, posle je bilo samo na tome da iskoristimo šanse", kaže Rašford.

Prvi gol je postigao iz slobodnog udarca.

"Dopalo mi se da izvedem slobodan uradac u prvom, ali ova pozicija u drugom poluvremenu bila je bolja. Pokušao sam da ostanem miran i da pogodim kao da sam na treningu. U poluvremenu, selektor nam je rekao da moramo više da šutiramo, mislim da smo u prvom imali svega dva ili tri udarca. Hteli smo da nateramo golmana da bude zaposlen, gađali smo iz opasnih pozicija. U drugom delu se sve isplatilo", kaže Markus.

Napadač Mančester junajteda je pokazao da je u dobroj formi.

"Za ovakve momente se živi, zato igramo fudbal. Najveći momenti, najbolji momenti. Srećan sam što smo prošli dalje jer sa ovim timom imam velike ambicije, možemo daleko bolje nego što smo odigrali danas", zaključio je Rašford.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu