Grupa G: Copy Russia, paste Qatar

Grupa u kojoj je Srbija ove godine u Kataru, gotovo da je preslikana onoj koju "orlovi" nisu prošli u Rusiji 2018.

Izvor: SS

Utorak, 01.11.2022.

09:50

Grupa G: Copy Russia, paste Qatar

Tada su u grupi bili Brazil, Švajcarska i Kostarika, umesto koje je tu sada Kamerun.

Srbija najpre igra 24. novembra protiv Brazila koji je, ako ne jači, onda makar uigraniji nego pre četiri godine i ovog puta jedan je od favorita za titulu predvođen Nejmarom, Vinisijusom, Kasemirom...

Drugi meč na šampionatu izabranici Dragana Stojkovića igraće protiv Kameruna, 28. novembra u jutarnjem terminu. Predvode ih odlični napadači Erik Maksim Čupo-moting i kapiten Vinsent Abubakar uz pomoć Tota Ekambija, te sjajnong golmana Andrea Onane.

Svi vrlo dobro znamo šta je doneo i sa sobom odneo duel Srbije i Švajcarske u Kalinjingradu, a sada u Dohi deluje da bi više fudbal trebalo da bude u prvom planu, nego politika.

Ipak, opet će opasne pretnje na terenu biti Đerdan Šaćiri i Granit Džaka, ali i Bris Embolo, Đibril Sou i ostali ofanzivci u timu Murata Jakina.

Srpska grupa ukršta se sa onom u kojoj su Portugalija i Urugvaj favoriti za prolaz ispred Gane i Južne Koreje.

Detaljnije o timovima iz grupe G možete čitati u posebnim tekstovima:

* Brazil
* Srbija
* Švajcarska
* Kamerun

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: