Laslo Šuranji osvojio drugu medalju u Riju!

Strelac Laslo Šuranji osvojio je bronzanu medaju u disciplini malokalibarska puška 50 metara ležećim stavom u klasi SH1 na Paraolimpijskim igrama u Riju.

Izvor: ÐN

Sreda, 14.09.2016.

15:59

Laslo Šuranji osvojio drugu medalju u Riju!

Šuranji vodio na početku finala, ali je kasnije pao i do trećeg mesta stigao sa 185,2 kruga.

Ovo je srpskom strelcu drugo odličje u Rio de Žaneiru, pošto je pre nekoliko dana došao do zlata u disciplini 50 metara MK puškom trostav, a šesto za Srbiju.

Osim zlatne i bronzane medalje u streljaštvu koje je doneo Laslo, srpski sportisti osvojili su i tri u stonom tenisu – Borislava Perić-Ranković zlatnu i Mitar palikuća i Nada Matić bronzane, dok je treći u bacanju koplja bio Nemanja Dimitrijević.

Do najsjajnije medalje stigao je Čuiping Džang sa 206,8 krugova, dok je srebro otišlo u ruke Abduli Sultanu Alrjaniju koji je pogodio 206,5 krugova.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: