Ponedeljak, 12.06.2006.

22:12

Kraj Mundijala za Vidića!

Fudbalski reprezentativac SCG Nemanja Vidić zbog povrede neće nastupati na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj.

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Default images

Vidić je na treningu u ponedeljak doživeo težu povredu kolena, a posle detaljnog lekarskog pregleda ispostavilo se da neće biti u stanju da igra bar nekoliko nedelja. Radi se o povredi kolateralnog unutrašnjeg ligamenta levog kolena.

Odbrambeni igrač Mančester Junajteda nije igrao u prvom meču šampionata sveta s Holandijom zbog suspenzije.

Tokom kvalifikacija on je bio ključni igrač odbrane, koja je primila samo jedan gol, što je najbolji skor u kvalifikacijama za bilo kog od 32 učesnika šampionata. Reprezentacija SCG u petak igra sa Argentinom, a posle toga, 21. juna, u trećem kolu sa Obalom Slonovače.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

171 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

19 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: