Nova vest
Košarka

Subota, 25.09.2010.

09:50

Marić: „Žal za dresom Srbije“

Bivši košarkaš Partizana, a novi Panatinaikosa, Aleks Marić istakao je da mu je žao što nije dobio mogućnost da igra za reprezentaciju Srbije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Turskoj Marić je branio boje Australije, u kojoj je rođen, ali je još ranije isticao da želi da se nađe u dresu ’Orlova’.

„Prirodno je da mi je žao što nisam u mogućnosti da nastupam za reprezentaciju Srbije. Ipak, meni se ukazala šansa da učestvujem na Svetskom prvenstvu u Turskoj“, rekao je Marić.

Srce je bilo i uz ’Orlove’ i žao mi je što nisu igrali finale. Sada sam okrenut klubu iz Atine, a Partizanu želim da ponovi uspehe. Bilo bi lepo da se oba kluba nađu u završnici najjačeg takmičenja u Evropi“, dodao je Marić.

Marić je istakao da se brzo aklimatizovao na novu sredinu i tim, koji već 11 sezona uspešno predvodi Željko Obradović.

Kratko sam boravio u Atini, odabrao sam kuću, sve je blizu i na vrhunskom nivou. Od početka priprema na Zlatiboru sam krenuo sa maksimalnim radom. Samo tako može da se odgovori zahtevima Panatinaikosa“, naglasio je Marić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu