Nova vest
Košarka

Petak, 30.10.2009.

13:55

Teške grupe za Zvezdu i Hemofarm

Košarkaši Crvene zvezde igraće u grupi F Evrokupa sa Benetonom iz Italije, dok će se Hemofarm naći u grupi B sa francuskim Le Manom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Pored Zvezde i Benetona u grupi F biće i francuski Šole i Dinamo iz Moskve, dok će Hemofarm, prošlogodišnji polufinalista Evrokupa, pored sa Le Manom, u grupnoj fazi igrati i sa Trijumfom iz moskovske regije i španskom Valensijom, odlučeno je žrebom u Barseloni.

U grupi A Evrokupa naćiće se Alba, poljski Azovmaš, Galatasaraj i Teramo iz Italije. Grupu C činiće grčki Aris, Zadar, Sijaulijaj iz Litvanije i Hapoel iz Jerusalima, dok će u grupi D biti Huventud, Uniks iz Kazanja, nemački Telekom basket i Bešiktaš.

Grupu E činiće belgijski Spirou Šarlroa, Turk Telekom, Spartak iz Sankt Peterburga i jedna ekipa iz kvalifikacija. U grupi G igraće francuski Nansi, Gran Kanarija iz Španije, poljski Turov i Panelinios, dok će se u grupi H naći belgijski Venspils, Nimburk iz Praga, italijanska Lauretana i Broze baskets iz Nemačke.

Takmičenje po grupama počinje 24. novembra, a plasman u drugu fazu izboriće po dve ekipe iz svake grupe, koje će formirati nove četiri grupe. Druga faza takmičenja počinje 26. januara, a po najbolja dva tima igraće u četvrtfinalu. Plasman na Fajnal for izboriće ekipe koje posle dve utakmice četvrtfinala budu imale bolju koš razliku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu