Nova vest
Košarka

Nedelja, 19.11.2017.

19:32

Bajernu nemački derbi – Mačvan 11 vs Mitrović 2p

Košarkaši Bajerna savladali su Bamberg 77:68 u derbiju nemačke Bundeslige u nedelju.

Izvor: AK

Autor: AK

Bajernu nemački derbi – Mačvan 11 vs Mitrović 2p
Foto: StarSport

Tim Aleksandra Đorđevića se učvrstio na prvom mestu sa 8-1, dok je Bamberg peti sa 6-3.

Posle tri potpuno izjednačena perioda Bajern meč "prelama" sredinom poslednjeg kvartala serijom 14:2 za nedostižnih 13 poena prednosti.

Međusobni duel na parketu su imala i dvojica srpskih reprezentativaca – Milan Mačvan je za Bajern postigao 11 poena uz pet skokova i asistenciju, dok je Luka Mitrović za Bamberg ubacio samo dva poena uz po tri skoka i asistencije.

U dresu Bajerna je nastupio i reprezentativni plejmejker Stefan Jović, ali za 16 minuta nije uspeo da postigne koš, meč je završio sa četiri asistencije uz po dva skoka i ukradene lopte.

Bajern je predvodio Džared Kaningem sa 17 poena, 13 je dodao Devon Buker uz pet skokova, dok je deset postigao Anton Gavel.

Najefikasniji u redovima evroligaša Bamberga bio je Dorel Rajt sa 14 poena uz deset skokova, dok je dvocifren učinak imao još samo Brajs Tejlor sa deset poena i pet uhvaćenih lopti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu