Nova vest
Košarka

Subota, 12.03.2016.

09:58

Bertomeu: Zvezda među najorganizovanijima u Evropi

Predsednik Evrolige Đordi Bertomeu gostovao je u petak u Beogradu gde je imao sastanke sa čelnicima Partizana i Crvene zvezde.

Izvor: B92

Autor:B92

Bertomeu: Zvezda među najorganizovanijima u Evropi
Starsport

On je potom održao konferenciju za novinare zajedno sa predsednikom crveno-belih Nebojšom Čovićem, a onda je i prisustvovao spektaklu u Komabk areni gde je Zvezda pobedila Panatinaikos sa 69:67.

Prvi čovek Evrolige posebno je pohvalio crveno-bele zbog rada van terena poslednjih godina.

„Želim da izrazim veliku zahvalnost predsedniku Crvene zvezde na gostoprimstvu u Beogradu. Ali ono što je još važnije, želim da čestitam Crvenoj zvezdi koja u poslednjih nekoliko godina radi sjajan posao i to ne samo na terenu gde su njihva izdanja izvrsna. Organizacija kluba u poslednjih nekoliko godina postala je, po mom mišljenju, jedna od najboljih u Evropi. Veoma su profesionalno, veoma kooperativni i uživamo u toj saradnji. Želim da čestitam klubu na izvrsnom poslu koji radi poslednjih godina“, rekao je Bertomeu.

On je potom ponovio da je Evroliga ABA ligi ponudila jedno mesto u Evroligi i minimum tri u Evrokupu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu