Majk D'Entoni napustio Nikse!

Posle serije od šest uzastopnih poraza i pada sa pozicije koja vodi u plejof, Majk D'Entoni dao je otkaz na mesto trenera Njujork Niksa.

Izvor: AK

Sreda, 14.03.2012.

22:32

Default images

D'Entoni nije uspeo da za godinu dana od tima koji čine dva "All Star-a", Karmelo Entoni i Amare Stodemajer, napravi konkurentnu ekipu na Istoku.

Iako je tokom februara izgledalo da je eksplozijom Džeremija Lina D'Entoni konačno dobio treću, ključnu kariku u svom lancu, sve se raspalo u martu pa su Niksi pali na 9. mesto u konferenciji.

Poslednjih dana mediji su bili puni priča napetih odnosa u redovima Niksa, a posebno se nagađalo o zategnutom odnosu između D'Entonija i prve zvezde Mela Entonija, koji je navodno čak tražio i trejd.

D'Entoni je vodio ekipu na jutarnjem treningu u sredu, a očekuje se da će je u utakmici protiv Portlanda uveče voditi njegov pomoćnik Majk Vudson.

Pre dva meseca spekulisalo se da bi Nikse mogao da vodi penzionisani Fil Džekson, legendarni Njujorčanin koji je osvojio 11 titula šampiona NBA lige.

Niksi trenutno imaju skor 18-24, kao i osmoplasirani Milvoki Baksi koji su u seriji od tri pobede. Do kraja regularnog dela sezone oba tima imaju da odigraju još po 24 utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: