Pokuševski slavio posle -22, Bjelica "nestao" u Kingsima na -38 VIDEO

Oklahoma Tander u dramatičnom meču posle produžetka pobedila je Čikago 127:125 u NBA ligi.

Izvor: MS

Subota, 16.01.2021.

08:13

Pokuševski slavio posle -22, Bjelica
Foto: Profimedia

Veliki preokret napravili su Tanderi nad Bulsima, koji su imali čak 22 poena prednosti u trećoj deonici.

Ipak, na krilima partije karijere Šaja Gildžus-Aleksandera sa 33 poena viđen je veliki preokret.

Upravo je najbolj košarkaš Oklahome odveo meč u produžetak, pre nego što je Zek Lavin promašio trojku za pobedu, iako je takođe bio sjajan sa 35 poena.

Doprinos trijumfu Tandera dao je i mladi srpski košarkaš Aleksej Pokuševski sa pet poena (2/7 iz igre), tri skoka i asistencijom za 12 minuta na parketu.

Od njegovih saigrača istakli su se Lu Dort sa 21 poenom, kao i sa po 14 Kenrik Vilijams i Ajeza Robi.

Kod Bulsa je Kobi Vajt dao 22, a Vendel Karter i Lauri Markanen po 16 poena. Debakl su pretrpeli Sakramento Kingsi na svom terenu od Los Anđeles Klipersa – 138:100.

Nemanja Bjelica ni treći meč nije dobio priliku odlukom trenera Lua Voltona, ali se to ništa nije promenilo jer su Kingsi upisali četvrti poraz u poslednjih pet susreta.

A da stvar bude gora, poraženi su od Klipersa 15 put u nizu u Sakramentu, gde ne znaju za trijumf nad tim timom još od aprila 2013. godine.

Blistao je Kavaj Lenard sa 27 poena igrajući samo tri četvrtine, Pol Džordž je imao jedan manje, a Markus Moris je dodao 18.

Kod Kingsa je Marvin Begli postigao 20, Rašon Holms 17, a po 14 poena Diaron Foks i Harison Barns.
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: