Mori u 76ersima, šta to znači za Embida?

Daril Mori, nekadašnji generalni menadžer Hjuston Roketsa, dogovorio se sa Filadelfijom 76ers, prenosi Adrijan Vojnarovski.

Izvor: PT

Sreda, 28.10.2020.

18:10

Mori u 76ersima, šta to znači za Embida?
Photo by Kevin C. Cox/Getty Images

Mori, koji je u Hjustonu bio od 2007. do 2020. godine, obavljaće funkciju predsednika košarkaških operacija što znači da će Elton Brend ostati generalni menadžer.

Mori i Brend zajedno će sarađivati i pokušaće da sklope šampionski tim.

Bivši funckioner Hjustona jedan je od najvećih inovatora u svetu košarke i videćemo koliko će njegova filosofija uticati na igru 76ersa.

Ove jeseni Fila je predstavila i novog trenera Glena Riversa, te na papiru imaju jednu od jačih postava kada su u pitanju predsednik, generalni menadžer i trener.

Poznato je da je Mori, zajedno sa D'Antonijem, forsirao "small ball" u Roketsima, pa će biti zanimljivo šta će biti sa najboljim igračem tima – centrom – Džoelom Embidom.

Kada je zdrav, Embid spada među najdominantnije košarkaše sveta, posle Nikole Jokića je najbolji centar sveta i sada nam preostaje da vidimo kakav plan ima Mori za njega.

Da li će ga trejdovati ili će pokušati da gradi tim oko njega? Odgovor na to dobićemo u narednim mesecima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: